Gå til sidens hovedinnhold

Dra på pakketurer med stripping

Nå kommer pakketurene hvor fyll er en selvfølge.

(SIDE2): Er du klar for å «kose» deg sammen med andre menn? Da er Pissup Reiser tingen for deg, i alle fall om det er et utdrikningslag eller fylleturer som står i fokus.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I Storbritannia har selskapet arrangert actionreiser til Øst-Europa for gutter i alle aldre siden 2000.

Lettkledt transport
Når de nå starter opp i Norge, reklamerer de med turer som verken kjæresten eller mora di vil vite mer om. Pissup reiser starter opp med turer til Berlin, Praha, Tallinn, Budapest, Bratislava og Warszawa.

- Allerede på flyplassen blir de reisende plukket opp av en limousin med strippere, forklarer Carsten Düring på telefon fra selskapets kontor i Danmark.

Derfra, og helt frem til hjemreisen, skal det være nok aktiviteter for en gjeng med aktive unge herrer.

- Vi har et actionpreget reisekonsept. Dette er spesielt et tilbud for guttegjenger som ikke vil bruke ferien på å slappe av. Det handler om å bli underholdt, presiserer Düring.

Selskapet kan by på både terroristtreningsleir og helikopterturer, men de tre mest populære aktivitetene er strippingen på vei fra flyplassen, guidet tur mellom barene i byen og en tur på skytebanen.

En trygg tur
Til tross for mye fyll og livlige aktiviteter er det en viss trygghetsfølelse å reise østover i organiserte former.

- Stedene vi drar til er alltid veldig ordentlige og man blir ikke lurt på en tur med Pissup. Dette er en trygg måte å reise på, fastslår Düring.

Nå håper han at utdrikningslag i utlandet skal også bli en ny trend i Norge. I Storbritannia er konseptet veldig populært og nesten en kvart million gjester sendes til Øst-Europa hvert eneste år for å feire den kommende brudgommens siste kveld med vennene.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også: