Gå til sidens hovedinnhold

Drakk øl etter drapet

Gjerningsmannen gikk på pub etter å ha stukket offeret med kniv.

(iOslo.no) Det var i slutten av mars 2006 at den da 26 år gamle mannen kom inn på utestedet Rubber Chicken. Snart røk han i tottene med en mann han hadde kranglet med på et annet utested tidligere på kvelden. Bare minutter senere gikk han fra utestedet, etter å ha plantet en kniv i kroppen på den 25 år gamel mannen.

Gikk på pub
Vennene til den knivstukne fulgte etter den nå 27 år gamle mannen. De fant ham på utestedet Per på Hjørnet der han drakk en øl. Etter å ha vært i lett håndgemeng med kameratene til offeret satte mannen seg i en drosje og dro fra stedet.

Mandag startet rettssaken mot 27-åringen. Mannen har tilstått drapshandlingen, men mener han ble provosert før knivstikkingen.

Offeret, en 25 år gammel mann med tilknytning til skatermiljøet i Oslo, klarte selv å komme seg inn i en drosje som kjørte ham til legevakten. Herfra ble han fraktet med ambulanse til Ullevål universitetssykehus, men livet hans sto ikke til å redde.

Nektet først
Den drapstiltalte 27-åringen ble pågrepet dagen etter i sitt hjem på Bislett. Først nektet han for å ha noe med saken å gjøre, men etter hvert kom innrømmelsen.

Han er tiltalt for forsettlig drap, som har en minimumsstraff på seks år. Dom i saken forventes om en uke.

Les flere saker på iOslo.no.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021