Gå til sidens hovedinnhold

Dramatisk brann-døgn

Julen er høysesong for boligbranner i Norge. I natt og i dag har det vært en rekke branner rundt om i landet.

Øvre Romerike:

Natt til søndag omkom en ti år gammel jente i en brann i et rekkehus i Eidsvoll kommune. Rekkehuset består av ti leiligheter og alle leilighetene ble evakuert. Tre andre personer kom seg ut av det brennende huset.

Skedsmo:

Politiet fikk melding om brann på en gård i Bølerveien på Skedsmo klokken 09.10 søndag. Brannvesenet kom raskt til stedet, men bygget ble likevel totalskadd. Ingen var hjemme da brannen startet. - Familien som bor der er i utlandet, sier operasjonsleder Geir Eriksen ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Holmestrand:

En person døde under brann på eldrehjemmet Kjærsenteret i Holmestrand i Vestfold søndag formiddag. Det brant i fem leiligheter. Den ene leiligheten ble utbrent, mens de fire andre fikk røykskader.

Buskerud:

Politiet fikk melding om brann i en bolig i Modum kommune klokken 03.00 søndag. - En mor og hennes 16 år gamle sønn måtte hoppe ut fra andre etasje, sier operasjonsleder Erik Bergan ved Nordre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen. Moren er nå innlagt på sykehus med røykskader, mens sønnen slapp fra dramaet uten fysiske skader. Eneboligen er totalskadd.

Hønefoss:

Det var natt til søndag en mindre brann i en leilighet i Hønefoss sentrum. Ingen var hjemme i leiligheten, men naboer hørte røykvarsleren, og kontaktet politiet. Brannvesenet tok seg inn i leiligheten og oppdaget at flere juledekorasjoner hadde tatt fyr. - Det var mye røyk, men det ble aldri noen ordentlig brann, sier politiet til TV 2 Nettavisen.

Bergen:

I Bergen sentrum brant en bil natt til søndag. Ingen ble skadd og brannen spredte seg ikke til hus.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken