Gå til sidens hovedinnhold

Drapssiktet var klovn

Konedrapssiktede Terje Blom-Pettersen (44) har i mange år reist landet rundt som klovnen Sebastian.

44-åringen påviste lørdag stedet for der kona Anne Sofie Blom-Pettersen (41), seinere ble funnet innpakket i plast og gravd det ned ved en skytebane ved Sem utenfor Tønsberg

Politiet jobber fortsatt ved skytebanen. Klokka 15.16 ble liket av kvinnen fraktet vekk fra funnplassen. Politiet sier på en pressekonferanse i dag at de antar at det er Anne Sofie Blom-Pettersen som er funnet. Kvinnen sendes til rettsmedisinsk i kveld for endelig identifikasjon.

Politiet opplyser videre at Terje Blom-Pettersen formelt ikke har tilstått drap, men de anser han som frisk nok til å kunne avhøres videre i morgen.

- Populær klovn
I flere år har Terje Blom-Pettersen drevet et event-firma, blant annet med klovneri, i Vestfold.

44-åringens alter ego er klovnen Sebastian.

Ifølget selskapet selv har «Klovnen Sebastians opptredener (har) allerede blitt kritikerrost over hele Norge

«Med sin unike kontakt med både store og små er det ikke bare barna som vrir seg i krampelatter. Denne karen har noe på lur for alle aldersgrupper,» heter det videre.

Fergeselskapet Fjord Line leide klovnen Sebastian senest i sommer, og opplyser til avisen BA søndag at han var svært populær blant ungene.

Savnet siden 9. november
Firebarnsmoren Anne Sofie Blom-Pettersen har vært savnet siden natt til onsdag 9. november.

Mandag denne uken ble ektemannen hennes siktet for falsk forklaring. 44-åringen ble avhørt natt til tirsdag, men siktelsen mot ham ble ikke endret før lørdag.

Da ble Terje Blom-Pettersen siktet for drap på sin kone. Han tilstod og fortalte politiet hvor den døde kroppen lå gjemt.

Politiet opplyser i ettermiddag at kvinnen var nedgravd, og at politihunder også tidligere har markert ved stedet før mannen tilsto. I morgen fortsetter de med tekniske undersøkelser på funnstedet og i parets hjem.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken