Gå til sidens hovedinnhold

Drept jente var savnet

Jenta (15) som ble funnet naken og drept på en byggeplass i Sverige mandag, forsvant etter å ha blitt sluppet av på en bussholdeplass.

Svensk politi har nå identifisert jenta som ble funnet død på stedet Mora mandag. Obduksjonen av offeret viser at det er en 15 år gammel jente som ble meldt savnet fredag, som er drept, melder nyhetsbyrået TT.

Jenta ble sist sett ved 19-tiden fredag kveld. Hun ble da sluppet av ved en bussplass i Mora av en slektning, fordi hun skulle reise til faren sin i Älvdalen. 15-åringen dukket aldri opp hos faren.

Tror på oppklaring
Ifølge politiet i Dalarne har drapsmannen etterlatt seg flere spor. Hva slags spor det er snakk om, ønsker imidlertid politiet ikke å si noe om, men de sier at de har gode forhåpninger om å løse saken.

- Etterforskningsmaterialet er bra. Det her ser bra ut og vi er optimistiske med tanke på å oppklare drapet, sier Sven-Åke Petters hos Dalarne-politiet til TT.

Så langt har politiet ingen mistenkte i saken.

Logget seg på nettet
Politiet har gått gjennom jentas datamaskin for å se hvem hun har hatt kontakt med på Internett.

De har funnet ut at hun lørdag, dagen etter at hun ble meldt savnet, logget seg på en ungdomsside på nettet, ifølge Dagens Nyheter.

Politiet sier det like gjerne kan ha vært andre som logget seg på med hennes navn.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien