Gå til sidens hovedinnhold

-Drepte familien sin

Politiet mener mangemillionær drepte sin egen familie.

Britisk politi sier tirsdag kveld at de mener millionæren Christopher Foster (50) sto bak drapene på sin kone og datter, før han tok livet av seg selv.

- Vi tror at herr Foster drepte sin kone og datter, før han satte fyr på huset og mange av de andre bygningene, sier politietterforsker Jon Groves til CCTV, melder skynews.co.uk.

Overvåkingskamera
Opptak fra et overvåkningskamera skal vise det politiet mener er Foster, i det han går fra stallen til hovedhuset på familiens gård i Shropshire i England, med et våpen i hånda. Vedkommende setter deretter fyr på bygninger og blokkerer inngangsdører og vinduer på hovedhuset.

Politiet opplyser at de ikke har andre mistenkte i saken.

Teorien politiet jobber etter, er at mangemillionæren følte enorm skam etter å ha tapt alle sine millioner og kjørt seg selv på randen av konkurs.

Skutt
Da politiet kom til stedet morgenen 26. august, fant de tre mennesker, trolig den lille familien, døde inne i huset. Ved siden av det som senere ble identifisert som Christopher, ble det funnet en rifle.

I tillegg ble tre hester og fire hunder skutt før flere av bygningene ble påsatt og brant delvis ned.

Da det ble kjent at kona Jill (49) var blitt skutt i hodet, igangsatte politiet.

Flere teorier
Den voldsomme brannen gjorde politiets arbeid vanskeligere, og i starten av etterforskningen verserte det flere teorier i britisk media om at Foster hadde flere fiender på grunn av sin enorme gjeld, at familien var kidnappet og at familien hadde iscenesatt brannen og rømt landet.

Levningene etter Foster og kona Jill ble funnet innen i hovedbygningen. Et tredje lik er ennå ikke identifisert, men politiet mener det er datteren Kirstie (15).

Hun satt trolig på rommet sitt og chattet på internett da hun ble skutt og drept av sin far.

Les også: Drept mens hun chattet?

Kommentarer til denne saken