Gå til sidens hovedinnhold

- Drepte mannen - forstørret puppene

Ifølge politiet drepte kvinnen ektemannen med gift, for å bruke forsikringspengene på fester og å forstørre puppene.

I februar døde marinesoldaten Todd Sommer (23) og obduksjonen viste først at han døde av hjerteinfarkt. Men Sommers arbeidsgiver, det amerikanske forsvaret, krevde en ny gransking. Den slo fast at Sommers døde av akutt arsenikkforgiftning.

I november ble Sommers enke, Cynthia Sommer, (32) arrestert i San Diego, California, dit hun hadde flyttet etter ektemannens død. Hun er nå siktet for å ha drept ektemannen med kaldt blod. Dersom hun blir dømt risikerer hun dødsstraff.

- Dette er det kaldblodigste drapet jeg har vært borte i, sier distriktsadvokat Laura Gunn til LA Times.

Motsetter seg utlevering
Cynthia Sommer sitter nå fengslet i California, og motsetter seg utlevering til Florida der hun og ektemannen bodde før han døde.

Ifølge rettsdokumentene skal Sommer har vært ivrig etter å få utbetalt mannens livsforsikring på mer enn 250.000 dollar, og et månedlig bidrag til etterlatte på 1900 dollar. Pengene skal hun ha brukt på en operasjon for å forstørre brystene, og på å leve et svært utsvevende liv.

Holdt ville fester
Etter at Todd Sommer var død, skal Cynthia ifølge naboer ha holdt en rekke fester, der hun stolt skal ha vist fram resultatet av brystoperasjonen.

- Cynthias unnskyldning for livsstilen hun begynte med, var at eks-mannen var veldig streng. Han likte ikke at hun festet eller dro ut med venner, har en venn av familien sagt til etterforskerne.

- Todd ville heller ikke at hun skulle forstørre brystene, så jeg tror hun levde ut det fantasilivet hun virkelig ville leve, sier vennen.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken