Gå til sidens hovedinnhold

Drillo-fan ble Skeid-trener

Nå blir det ekstremfotball på Bislett.

Få har spilt Drillo-fotballen i mer ekstrem utgave enn Kjelsås under Stig Mathisen. På sitt beste var Oslo-laget og flørtet med Tippeligaen, men tapte i 1998 totalt 2-7 for Kongsvinger i kvalifiseringskampene til den øverste divisjonen.

Nå er det Skeid som håper å glede seg over Stig Mathisens ekstremkompetanse. Etter nesten 20 år i Kjelsås vender han nå nesa mot Nordre Åsen hvor han håper å få orden på den økonomisk skakkjørte 2. divisjonsklubben.

- Å komme til Skeid er en stor utfordring. Det er mye bra ferdigheter i laget og mange unge spillere, sier Mathisen til Skeid.no.

- Det har alltid vært en kultur for å gi unge, lovende spillere sjansen i Skeid, og det er det alltid spennende å jobbe med, fortsetter den påtroppende Skeid-treneren.

Les også: Skeid-sorti for Stavrum

Styremedlem i Skeid, Håkon Lier Madsen, sier til klubbens nettsted at man håper å ha 63 år gamle Mathisen med i flere år framover.

Stig Mathisen er kjent for ekstrem bruk av langballer, og har vært en viktig sparringpartner for Egil Olsen. Han har også vært med i Drillos tankesmie.

Skeid leder for tiden 2. divisjon avdeling to, etter syv poeng på sine første tre kamper.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken