Gå til sidens hovedinnhold

Drømmedebuten som forsvant

Gabriel Obertan, da.

MAN. UTD.-BLACKBURN 2-0:

På sitt beste i Frankrike minnet han om Cristiano Ronaldo – stor fart og herlige finter. Kanskje var det det Alex Ferguson håpet på da han hentet franske Gabriel Obertan fra Bordeaux i sommer. 20-åringen kom imidlertid til United med en skade, og først onsdag fikk han debuten sin, for et reservepreget Manchester United i ligacupen mot Barnsley.

Lørdag fikk så Obertan den virkelige debuten. Med de beste Manchester United-spillerne. I Premier League.

Og så nær han var en real drømmedebut.

Her kan du se utviklingen i kampen fra minutt til minutt. Her er også tabellen.

Kjempebom
Han kom innpå for Nani etter en drøy time, og åtte minutter før full tid fikk han en enorm sjanse til å sette punktum. United ledet 1-0 da Obertan mutters alene, på bakre stolpe, bare skulle sette ballen bak Blackburn-keeper Paul Robinson. Men Obertan satte ballen utenfor, og gjemte hodet i hendene.

Lenge.

Manchester United trengte imidlertid ikke å bekymre seg, så Obertan trenger ikke å miste nattesøvnen.

Det var nemlig aldri spennende mot Blackburn. Det var stort sett spill mot ett mål, og det selv om United stilte uten flere av stjernene. Blant annet manglet laget begge de faste midtstopperne, Rio Ferdinand og Nemanja Vidic.

Les også:- Jeg måtte ta ut Torres
Les også:Carew scoret med første spark
Les også:Chelsea: Lett trekning, lett seier
Les også:Seier med bismak for Arsenal

Veteranene scoret
Dimitar Berbatov satte inn 1-0 med en herlig avslutning fra 12 meter. Like før full tid satte så Wayne Rooney inn 2-0.

United holder dermed følge med Chelsea på toppen av tabellen. Chelsea har 27 poeng, United har 25, mens Arsenal på 3. Plass har 22.

For Blackburn ble kampen avslutningen på en lite hyggelig uke. Først ble det 0-5 for Chelsea. Så ble noen av spillerne smittet av svineinfluensa. Så var altså laget sjanseløse i en ny Premier League-kamp.

PS. Michael Owen kom innpå i et snaut kvarter igjen, og selvfølgelig kom han til en kjempesjanse. På overtid satte han imidlertid ballen på feil side av stolpen.

Morten Gamst Pedersen startet på benken, men kom innpå etter 57 minutter. Han kunne imidlertid lite gjøre. Blackburn blir liggende på 17. plass på tabellen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken