Gå til sidens hovedinnhold

Drømmeløp for Baltic!

Ja, bedre forutsetninger enn dagens kan ikke Baltic Dream få, og det vil være et sjokk dersom ikke den tredje strake triumfen sitter klokkerent!

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Hester er ikke maskiner, og alt må selvfølgelig være på stell for å vinne travløp, men at 2 Baltic Dream taper den fjerde avdelingen i en frisk utgave har vi ingen tro på. 5-åringen avsluttet fjorårssesongen med å sprinte inn til to flotte triumfer på landets hovedbane, og tet fra start til mål i kveld er et svært sannsynlig scenario.

Dagens konkurrenter er ikke i nærheten av å holde samme klasse som vår soleklare banker for dagen, og vi tror sterkt på at Anderssen-traveren her innleder årets sesong med en seier.

Først til planken vinner?
Ja, vi tror den av 2 Mewtwo og 5 Victory Bone som når føringen i innledningen er snakk om vinneren av løpet. Førstnevnte leverte en solid avslutning til fjerde i et løp det var dårlig tempo på innledningsvis sist (Sporre dirigerte i front), og dagens lange distanse skal ikke Silver Pine-sønnen ha noen som helst problemer med å takle.

Sistnevnte har funnet en hysterisk form i regi Øystein Kruse (fantastisk form på stallen!), og at Victory Party-sønnen ikke går av veien for stayerdistansen viste han i et tøft V75-løp mot Yarrah Boko & Co i april i fjor. Vi frykter at en formtoppet 1 Iron Side aldri får se dagens lys fra sitt innerspor, men løser det seg underveis skal Sem-traveren selvfølgelig regnes i striden helt der fremme.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-2: Småskummelt, og vi garderer bredt. Favoritten 7 Kling Jens står litt langt ute bak startbilens vinger, og dagens distanse er heller ikke den optimale for Nordli Svarten-sønnen. Ille til står også en formtoppet 12 Inga best, mens vi ikke tror dagens arena er spesielt gunstig for 3 Komnes Judo (treg ut, og møter stadig bedre hester). Tilbake etter litt pause kommer 5 Dorada (9-prosenter i spillet!), og i en feilfri utgave er ikke den kapable Sjefen-datteren noe dårligere enn de andre.

V5-3: Vanskelig å vurdere disse monteløpene, men vi syntes tre hester hever seg litt over mengden. Mye fart i beina har 4 Joyride Valley, og på en arena som dagens kan det fort holde helt hjem på en sprint. Prestert jevnt gode resultater har 6 Alladin Tooma gjort, og Smok`n Lantern-sønnen er snakk om en selvskreven gardering sammen med 8 Prinzess Diamond. Sistnevnte vant et tilsvarende løp i den tredje siste starten, og Diamond Way-datteren har da også bekreftet form foran sulky nå på slutten.

V5-5: Vi står på tre hester i finalen, og har god tro på at vi har plukket vinneren på våre tre utvalgte. Lekkert til står 1 Ramtamtaramtata, og dersom formen er sånn noenlunde inntakt etter litt pause leder fort Bokli Balder-datteren et slikt løp rundt om. To spennende hopper kommer tilbake etter morsplikter, og både 3 Skogli Jenta og 9 Stumne Saga (femtevalg i spillet!) bør her vurderes tidlig.

Førstnevnte gikk et flott prøveløp på 31.9 full vei, mens sistnevnte vet vi innehar skyhøy kapasitet for grunnlaget. Spang Best-datteren så ut til å være en type som skulle rase igjennom klassene som unghest (vant bl.a. et løp med halve oppløpet på Bjerke...), men diverse problemer gjorde sitt til at det ble tidlig stopp.

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 432 og 1080 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag på 120 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er en samlebong, og vi forsøker her å ta V5`en 10 ganger.

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen på nrk.no nett-tvi kveld!

Kommentarer til denne saken