Herolind Shala har storspilt for Odd denne sesongen, og ble kalt inn til Albanias landslagstropp som møtte Portugal i EM-kvalifiseringen tidligere i høst.

Den gang fikk imidlertid ikke Shala spille, men fredag kom landslagsdebuten for 22-åringen.

Shala kom inn som innbytter et kvarter før slutt i Albanias borteoppgjør mot Frankrike, like etter at Antoine Griezmann hadde utlignet til 1-1 for Frankrike.

Kampen, som er en del av EM-kvalifiseringens gruppe I, men som ikke teller som annet enn en vennskapskamp fordi Frankrike allerede er klare for EM som vertsnasjon, endte også 1-1.

«Debut på A-landslaget til Albania i 1-1-kampen mot Frankrike. Fra Klyveblokkene til dette. Drømmer går i oppfyllelse,» skriver Herolind Shala på sin Twitter-konto etter kampen, der han også legger ved et «selfie» av seg selv og den franske Real Madrid-stjernen Karim Benzema.

For ordens skyld: Klyve er en bydel i Skien, som nok ikke kan by på det samme stjernegalleriet som det Shala møtte i går, med spillere som Benzema og Paul Pogba på banen for det franske laget.

HTML EMBED

Shala har representert Norge på både U17- og U21-landslaget, men valgte det Albania da begge land kalte ham opp til sine respektive U21-tropper i mai 2013.

Han har scoret ni seriemål for Odd dette året, men har ikke signert ny kontrakt med skiensklubben. Det betyr at Shala etter alt å dømme forsvinner fra norsk fotball etter cupfinalen mot Molde neste søndag.