Gå til sidens hovedinnhold

Dronningen takker for omtanken

- Det er mange mennesker som øyensynlig føler med oss. Det er vi veldig takknemlig for, sa dronningen rørt da hun møtte pressen fredag.

- Det er selvsagt ingen hyggelig situasjon å være i, men familien har det etter omstendighetene bra, sa en tydelig beveget dronning Sonja etter åpningen av den nye Kunsthøgskolen i Oslo fredag ettermiddag.

- Som dere ser, så prøver vi å stå på så godt vi kan, sa hun med et lite smil, selv om man kunne høre på stemmen hennes at hun var preget av situasjonen.

Kong Harald legges lørdag inn på Rikshospitalet for utredning i forkant av operasjonen mandag. Hvis alt går etter planen, skrives han ut like før julaften.

Dronningen sa også at kongen og resten av familien er svært rørt over at så mange mennesker tenker på dem, og takket for varm omtanke og de mange hilsener som er kommet til Slottet.

- Det er mange mennesker som øyensynlig føler med oss. Det er vi veldig takknemlig for, sa dronningen rørt, samtidig som hun uttrykte optimisme i forbindelse med den forestående operasjonen mandag.

- Men vi gleder oss til dette er overstått og kongen blir frisk igjen.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin