Luka Modric var en av sommerens mest omtalte spillere. Den finslepne kroaten var ønsket av Chelsea og signaliserte selv at han ville dra.

Tottenham sto imidlertid på sitt og ifølge manager Harry Redknapp skal et bud på rundt 40 millioner pund ha blitt avvist mot slutten av overgangsvinduet.

Spurs-styreformann Daniel Levy følte seg aldri presset til å selge stjernen til londonrivalen, siden Modric hadde en kontrakt som strakte seg langt fram i tid.

- Tror ikke det
Neste overgangsvindu er i januar 2012, men da vil trolig André Villas-Boas og Chelsea kikke seg rundt etter andre alternativer enn kroaten.

I forbindelse med helgens møte med Sunderland, holdt Chelsea-sjefen presskonferanse og der ble spurt om hvorvidt klubben ville prøve seg på Modric igjen i vinter.

- Nei, jeg tror ikke det. Vinduet er stengt fram til januar og jeg ønsker ikke å spekulere i hva som vil skje da, sier Villas-Boas ifølge Sky Sports.

Portugiseren kunne også fortelle at Chelsea hadde prøvd å hente backen Alvaro Pereira fra Porto i sommer, men at klubbene ikke kom til enighet om pris.

- Vi var veldig langt unna å komme til enighet om prisen for Alvaro. Men jeg er fornøyd med Ashley Cole og Ryan Bertrand, sier manageren.

Spurs-interesse
I stedet for å miste en av sine største stjerner, kunne Tottenham fort ha fått inn en ny i sommer. Spissen Fernando Llorente forteller om interessen.

- Jeg vet at det var interesse fra Tottenham, men jeg var aldri interessert i å forlate Athletic Bilbao, sier han til den spanske avisen AS.

- 26-åringen som scoret 19 mål forrige sesong gleder seg nå til fortsettelsen i baskerklubben og håper å signere en ny kontrakt.

- Det ser bra ut, men jeg er skadet for tiden. Nå gjelder det først og fremst å komme seg i form, sier han.

- Jeg er ikke sikker på hvordan det går med forhandlingene, for det er broren min som styrer det. Men jeg håper det blir mulighet for å svare på disse spørsmålene snart, sier 26-åringen.

HTML EMBED