Gå til sidens hovedinnhold

Du fikk rett, Ståle

FC København ble knust av Real Madrid.

HTML EMBED

REAL MADRID - FC KØBENHAVN 4-0:

FC København-manager Ståle Solbakken hadde allerede før onsdagens kamp mot Real Madrid uttalt at det ville bli en svært vanskelig oppgave å få med seg poeng hjem til Danmark fra Santiago Bernabeu.

Og det skulle nordmannen få helt rett i, for Real Madrid ble en for tøff motstander for Ståle Solbakkens menn.

FCK var riktignok lenge med i kampen til tross for at Cristiano Ronaldo sendte hjemmelaget i ledelsen etter 22 minutter. For til pause sto det fortsatt 1-0 og kampen var langt fra kjørt for gjestene fra Danmark.

I andreomgang satte derimot Real Madrid inn det berømte ekstra giret og da dommeren blåste av etter 90 minutter sto det hele 4-0 til hjemmelaget - mye takket være Angel di Maria.

- Manageren forsetter å tro på oss og han er veldig fornøyd med jobben vi gjorde i kveld, sier Di Maria etter kampen, ifølge BBC.

- Vi må fortsette å spille sånn. Fortsetter vi slik vil vi fortsette å vinne, sier argentineren.

Ståle Solbakken var ikke like fornøyd etter kampen.

- Fram til 2-0 var det godkjent. Tre baklengs hadde vært bedre enn fire baklengs, og to hadde vært utmerket, sier Solbakken til Viasat.

Ronaldo-mål
Etter tapet mot Atletico i Madrid-derbyet forrige helg var kun seier godt nok for Carlo Ancelotti og Real Madrid, da FC København kom på besøk onsdag.

Hjemmelaget var storfavoritter mot Ståle Solbakkens FCK og hadde heller ikke store problemer med å slå danskene.

FCK hang riktignok brukbart med i 22 minutter, men da dukket Cristiano Ronaldo opp.

Marcelo fikk ballen på venstrekanten før han på nydeligvis fant Ronaldo ved bakerste stolpe. FCK-keeper Johan Wiland feilberegnet innlegget til Marcelo totalt og da hadde Ronaldo ingen problemer med å sette inn 1-0 til Real Madrid.

Kun få minutter senere burde det å ha stått 2-0 til hjemmelaget da Karim Benzema slo en herlig pasning til Angel Di Maria. Argentineren klarte derimot ikke å sette ballen i mål fra cirka åtte meter.

Solbakken rullet på sidelinjen
Real Madrid fortsatte å skape flere muligheter utover omgangen, men like før pause var det danskene som var nærmest scoring etter en corner.

Thomas Delaney fant Nicolai Jørgensen i feltet, som headet knallhardt mot mål. Ballen traff tverrliggeren før Luka Modric fikk klarert ballen fra streken. Reprisen viste at ballen kan ha truffet hånden til Modric da den spratt ned fra tverrleggen, men dommeren valgte å ikke blåse straffe.

Det virket ikke Ståle Solbakken å være helt enig i. Nordmannen ble nemlig observert rullende i frustrasjon på sidelinjen. Det vites ikke om det var på grunn av handsen eller den misbrukte sjansen.

Solbakken var etter kampen ikke sikker på om det var straffe til danskene.

- Det er ikke så lett å se. Men hvis den traff hånden, så skulle det også vært utvisning, sier Solbakken, som likevel ikke vil klandre dommeren.

Til pause sto det uansett fortsatt 1-0 til Real Madrid. Det virket hjemmepublikummet å være svært lite fornøyd med for de buet nemlig egne spillere av banen.

Di Maria-show
Real Madrid-spillerne så ut til å ha fått med seg pipekonserten for i andreomgangen viste de at de er et langt bedre fotballag enn FCK - og det uten Gareth Bale.

Waliseren er skadet og var ikke å se på banen for Real Madrid onsdag kveld. Men hva gjør vel det når de fortsatt har Angel di Maria.

Argentineren var delaktig i samtlige mål for Real Madrid etter pausen.

Først serverte han Ronaldo på lekkert vis, som kunne sette inn 2-0, før Di Maria selv satte inn 3-0 og 4-0 for Real Madrid.

Dermed var det et langt blidere publikum som vinket egne spillere av banen ved kampslutt.

Samtidig viste Di Maria at Gareth Bale virkelig må kjempe for plassen på laget når han kommer tilbake fra skaden.

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken