Kroatias landslagssjef Igor Stimac er oppgitt over Tottenhams styreformann Daniel Levy.

Stimac som tidligere har spilt for både West Ham og Derby er overbevist om at Luka Modric til slutt vil signere for Real Madrid, men er oppgitt over Levy som han mener har brutt sitt løfte til kroaten.

– Jeg har snakket med Luka, og alt han ønsker seg er å spille for Real Madrid, sier Stimac til den spanske avisen AS, skriver Daily Mail.

– Det er veldig komplisert, for på den andre siden har man en person som ikke holder løftene sine. Daniel Levy lovte Modric for ett år siden at hvis Real Madrid kom med et bud, så skulle han få lov til å reise. Men da tilbudet kom, så ombestemte han seg, forklarer Stimac.

– Prøver å skaffe seg et navn
Kroatia-sjefen sier han tror Levy forsøker å bygge opp et navn innenfor fotballverden med å nekte Modric å reise til Madrid.

– Jeg tror han prøver å få seg et navn i fotballverden, men dette er ikke måten å gjøre det på. Når man lover noe, så må man holde det, sier Stimac.

– Han gjorde det samme med Dimitar Berbatov før han signerte for Manchester United, forklarer Stimac.

Berbatov signerte som kjent for mange på siste dagen av overgangsvinduet sommeren 2008.

Forhandlingene fortsetter
I mellomtiden fortsetter forhandlingene mellom Tottenham og Real Madrid. Ifølge ryktene skal spanjolene ha kommet med et siste bud på 25 millioner pund. Det spørs om Daniel Levy vil godta et slikt tilbud ettersom Modric tidligere skal ha hatt en prislapp på hele 40 millioner.

Stimac håper nå overgangen blir en realitet.

– Det er alle spillers drøm å spille for Real Madrid, sier den tidligere West Ham-spilleren.