Gå til sidens hovedinnhold

Dusør for tips om søskenpar

Amerikanske myndigheter har utlovet en dusør på 100.000 dollar for tips som bringer hjem søskenparet som er savnet etter et brutalt trippeldrap.

I et forsøk på å få inn flere tips i saken som har skapt hodebry for etterforskerne utlover de føderale myndighetene nå en dusør på 100.000 dollar, rundt 650.000 kroner, for tips som kan lede til søskenparet, ifølge CNN.

Ifølge sheriff Rocky Watson i Kootenai County utlover regionen i tillegg en dusør på nærmere 50.000 kroner.

Ni år gamle Dylan og hans åtte år gamle søster Shasta Groene har vært sporløst forsvunnet siden mandag sist uke. Da ble barnas nærmeste familie funnet brutalt myrdet i deres hjem ved småbyen Coeur d’Alene i den amerikanske delstaten Idaho.

Et tips om at barna var sett med en ukjent mann torsdag viste seg å ikke stemme. Gutten som ble sett hadde langt hår, mens Dylan har kort hår.

Bundet og drept
Politiet fant likene av barnas mor, Brenda Groene (40), hennes kjæreste, Mark McKenzie (37) og barnas 13-årige bror Slade.

Brutaliteten drapene var begått med har sjokkert erfarne etterforskere.

Alle var døde som en følge av vold med stump gjenstand mot hoderegionen, og ofrene var bundet.

Sådde tvil om farens uskyld
Faren til barna, Steven Groene, sa i et fjernsynsintervju som ble sendt på tv-kanalen Fox lørdag at en FBI-agent hadde fortalt at en løgndetektortest mislykkes i å renvaske ham fullstendig fra mistanke.

Men politiet understreker at de ikke har noen personer de interesserer seg spesielt for i saken, og at de ikke har noen mistenkte for drapene.

Talsmannen, Ben Wolfinger, ved sheriffkontoret i Kootenai understreker også at løgndetektoren måler fysiologiske reaksjoner om den som testes.

- Mannen er, forståelig nok, veldig følelsesmessig beveget, påpeker Wolfinger overfor CNN.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken