Gå til sidens hovedinnhold

Dyttet og sparket etter beboer

Mannen prøvde å trenge seg inn i leilighet - for å sove. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Natten har vært relativt rolig for Oslo-politiet, når man sammenligner med nyttårsaften. Her er siste nytt fra lovens lange arm:

Feil kjennemerke på feil bil

KAMPEN: Trafikketaten i Oslo kommune meldte fra til politietkl 0024 natt til onsdag, at de i Brinken på Kampen hadde funnet en bil som politiet burde sjekke nærmere. Da politiet kom frem viste det seg at en Volkswagen Passat stod på stedet. Kjennemerkene som stod på bilen tilhørte en Volvo V70. I tillegg viste det seg at bilen hadde chassisnummer som var slipt bort. Politiet ba derfor Viking om å taue inn bilen. Forholdet blir anmeldt.

Ønsket et sted å sove

GRUNERLØKKA: Klokken 0317 fikk politiet melding om en person som prøvde å ta seg inn i en leilighet i Falsens gate ved å dytte og sparke etter eieren av leiligheten. Da politiet kom frem forklarte mannen at han ønsket et sted å sove for natten. Han hevdet at han kjente eier av leiligheten. Dette benektet eier av leiligheten. Patruljen på stedet valgte derfor å sende mannen til sosial vakttjeneste på Oslo legevakt. Han ble oppfordret til å oppføre seg noe bedre dersom han ønsket hjelp.

Les flere nyheter på iOslo.no

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?