Gå til sidens hovedinnhold

«Eg skal drepe deg»

To personer er pågrepet etter skytedramaet i Bergen. Politiet utelukker ikke at det kan bli flere.

Politiet i Bergen satte i gang en væpnet aksjon etter at en mann ble skutt med hagle i Åsane. Klokken 20.54 fikk politiet beskjed om skyteepisoden som fant sted på Heiane på Nyborg hvor blant Harley Davidson Bergen holder til, skriver ba.no. Området rundt åstedet er sperret av.

Alvorlig
- En mann ble funnet liggende utendørs med skuddskader i høyre del av overkroppen. Han er fraktet til Haukeland universitetssykehus med ambulanse, sier politiførstebetjent Bjarne Flokenes ved Hordaland politidistrikt til Nettavisen.

20-åringens tilstand er alvorlig, men stabil, opplyser sykehuset.

204167

To pågrepet
Kl. 00.37 bekrefter operasjonssleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt at to menn er pågrepet etter skytedramaet. Han utelukker ikke at det kan bli flere pågripelser, men vil heller ikke si konkret om flere navngitte personer er i søkelyset for øyeblikket.

- Etterforskningen og det operative går hånd hånd her. Det kan selvfølgelig dukke opp flere navn, sier han til Nettavisen.

Grønn Golf
En bil er observert på vei fra åstedet like etter skuddløsningen. En grønn Golf skal være spesielt aktuell. Politipatruljer over hele Bergen er blitt bedt om å være på vakt etter bilen, skriver ba.no.

Det skal ikke ha vært vitner til selve skytingen, men like etterpå kom en kvinne til og fant 20-åringen. I tillegg hevder et annet vitne, en mann i slutten av 20-årene, å ha hørt høylydt krangling, etterfulgt av et skudd. Han skal ha kommet gående mot Heiane, da han hørte flere personer krangle.

- «Kom deg ut av bilen, eg skal drepe deg», sa en person. Så smalt det, sier han.

Like etterpå så han en grønn Golf kjøre avgårde fra stedet. Dette vitnet ble sent tirsdag kveld avhørt av politiet. Torsdag morgen er resultatet av avhørene er foreløpig ikke klare, og politiet kan fortsatt ikke si om det vil bli aktuelt med flere pågripelser.

HTML EMBED
Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere