Gå til sidens hovedinnhold

Eggen jaget spillerne i garderoben

Nils Arne Eggen har knapt tid til å la spillerne score seiersmålet før han begynner å tenke på neste kamp.

STABÆK – ROSENBORG 1-2:

FORNEBU (Nettavisen): Morten Moldskred avgjorde kampen for serielederne da han i siste minutt av ordinær spilletid stjal ballen fra Jon Inge Høiland og plasserte den sikkert bak Jon Knudsen.

En slik seier helt på tampen utløser ofte ekstra jubelscener, men denne gangen fikk RBK-spillerne høre det: Nils Arne Eggen stormet ut rett før han skulle intervjues av TV2, og ga spillerne klar beskjed om at de hadde et fly å rekke!

- Vi skal rekke et fly, så dette må vi ta raskt. Jeg har ikke lyst til å overnatte på Gardermoen – for allerede tirsdag formiddag skal vi fly til Stockholm, sier Eggen til pressen etter kampen.

Onsdag møter Rosenborg svenske AIK i kvalifisering til Champions League, nemlig.

- Da kan ikke spillerne feire foran fansen så lenge, forklarer lektor Eggen.

- Vant fortjent
Han hadde all grunn til å være ganske glad, han også. Rosenborg avgjorde i det 90. minutt, etter at Veigar Pall Gunnarssons fjerde mål mot trønderne i karrieren så ut til å ha berget et poeng for et hjemmelag i motgang.

Trond Olsen scoret Rosenborgs første mål på en retur etter et skudd fra innbytter Steffen Iversen.

- Vi vant fortjent. Vi har taket på det hele veien, men sløser for mye med sjansene våre, som vi har gjort i det siste. Jeg skjønner ikke at de ikke klarer å score fra fem meter, sier Eggen, før han haster ut til den ventende bussen.

Jan Jönsson mente Stabæk hadde de største sjansene, og det gir Nettavisen han rett i: Jan Banan Tømmernes burde skrelt vekk alle seierssjanser for trønderne med sine to kjempesjanser, men misset alene med Örlund i RBK-buret – og ble ingen Banana Hit.

26 uten tap for Rosenborg
Rosenborg fortsatte dermed sin imponerende rekke med kamper uten tap.

Laget har nå spilt 27 obligatoriske kamper i Tippeligaen, NM og Champions League-kvalifisering uten tap siden 2-3-tapet mot Start 4. oktober i fjor. 19 seirer, 8 uavgjorte, 0 tap. 52-15 i målforskjell.

Intet annet enn imponerende – og det lover bra før møtet med AIK, som sliter i Allsvenskan.

- Vi har en stor sjanse til å gå videre. Vi spilte mot AIK i treningskamp i vinter, det er veldig bra lag som spiller ballbesittende, men de har mistet noen spillere, forteller Per Ciljan Skjelbred.

Før også han haster ut i bussen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis