Gå til sidens hovedinnhold

Eirik Bakke er tilbake

Etter et nytt skademareritt er den tidligere Leeds-proffen klar til spill mot Lyn.

En gladmelding til Mons Ivar Mjelde og alle Brannfans: Eirik Bakke er tilbake i toppform.

- Jeg følger meg pigg og rask, og at formen er på rett vei. Jeg mangler en del kamptrening, men jeg er klar om jeg får sjansen til et innhopp, sier Bakke til Nettavisen.

Han var for to uker siden til behandling i Bodø for muskelsmerter i ryggen.

- Det var Bengt Sæternes som anbefalte meg denne behandlingen, og det fungerte veldig bra, sier Bakke.

DIREKTE KLOKKEN 19.00:Lyn - Brann direkte

Behandlet i Bodø
Den tidligere Leeds og Aston Villa-proffen innrømmer at det har vært frustrerende å se Branns første kamper denne sesongen fra tribunen.

- Det blir herlig å reise sammen med gutta å komme i gang igjen. Det har vært frustrerende å ikke være i stand til å delta, sier Bakke.

- Du føler ikke at comebacket kommer for tidlig?

- Nei, jeg har trent godt den siste tiden og kjenner ikke noen ting som helst til mine tidligere skader, forsikrer Brakke.

- Gode tendenser
Mjelde går langt i å antyde at Eirik Bakke får et innhopp mot Lyn.

- Eirik viste gode tendenser mot Øygard og derfor velger jeg å ta han med i troppen denne gangen. I tillegg til at han har vist fremgang på banen, så har han også mange positive egenskaper utenfor banen. Disse, sammen med hans rutine, tror jeg vil ha en god innvirkning på laget, konkluderer Mjelde.

- Har slitt
I fjor høst jaget Brann seriegullet - men 0-2-nederlaget for Lyn på Ullevaal 24. september var en medvirkende årsak til at det etterlengtede trofeét endte på Lerkendal og Rosenborg.

Tomasz Sokolowski og Espen Hoff scoret Lyns mål i nederlaget Mons Ivar Mjelde har vondt for glemme.

- Vi har slitt litt i Oslo mot Lyn, både kampen i fjor og for to år siden, sier Mjelde, som heller ikke har glemt at det i 2005-sesongen ble 0-1-nederlag mot Lyn.

Og kommer med følgende «selvfølgelighet»:

- Nå er vi innstilt på å jobbe hardt og revansjere oss.

- Positiv energi
Foran kampen mot Lyn topper Brann tabellen tre poeng foran Lillestrøm. Mjelde fastholder at spillerne har beina trygt plantet på jorden.

- Den første timen var vi ikke så gode mot Lillestrøm. Og vi har fokusert på den positive energien det gir oss å toppe tabellen, sier Mjelde.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken