Gå til sidens hovedinnhold

Ektemannen: - Hun skadet seg selv

Mannen i Moss som er siktet etter konas dødsfall, hevder at kona selv påførte seg stikkskader.

Den 28 år gamle mannen ble fredag varetektsfengslet i en uke. Politiet ba på fengslingsmøtet om én ukes varetektsfengsling, noe retten tok til følge. Mannen ringte selv til politiet ved 10-tiden torsdag og fortalte at hans 29 år gamle indonesiske kone var død. Han skal ha funnet henne død i sengen i deres hjem på Jeløya i Moss.

Mannen ble først siktet for å ha en kvinne i hjelpeløs tilstand. Fredag ettermiddag ble siktelsen utvidet til å omfatte legemsbeskadigelse med døden til følge, melder Moss Dagblad.

Var på byen
Kvinnen skal ha blitt påført stikkskader i magen. Om det var disse skadene som førte til kvinnens død, har politiet foreløpig ikke fastslått. Den døde er sendt til obduksjon.

Mannen selv nekter straffskyld, og sier han ikke har noe med hennes dødsfall å gjøre, men at han tvert imot har forsøkt å hjelpe kona.

- Min klient sier hun har påført seg disse skadene selv, sier forsvarer Even Rønvik til Nettavisen. Kvinnen skal altså ha blitt påført knivskader, skriver Moss Dagblad. I følge avisen skal ekteparet skal ha vært på byen natt til 1. mai.

- Det var en viss uoverensstemmelse mellom disse to etter en bytur. De kranglet om bagateller. Poenget er at han ikke har hatt noe problematisk forhold til henne, og at hun skadet seg selv, sier Rønvik.

Utvider trolig siktelsen
Mannen ble siktet for å ha forlatt sin kone i hjelpeløs tilstand. Før fremstillingen fredag, ble siktelsen utvidet med legemsbeskadigelse med døden til følge. Det betyr at politiet mener ektemannen har vært direkte skyld i skadene som førte til kvinnens død.

Ifølge Moss Avis skal mannen motsette seg varetektsfengsling, og sier at han har forsøkt å hjelpe kona da han oppdaget at hun var skadd.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen