Gå til sidens hovedinnhold

Elabdellaoui ønsket av storklubber

- Det er ikke noe jeg tenker på, sier Omar Elabdellaoui til Nettavisen.

Etter en knallsesong for Olympiakos, som ble kronet med seriegull nummer 42 for klubben sist helg, har flere europeiske storklubber fattet interesse for Omar Elabdellaoui.

Etter hva Nettavisen erfarer, avslo klubben i vinter et stort bud på den norske landslagsspilleren.

Hør mer om interessen i den ferske utgaven av Nettavisens fotballprogram Tippemagasinet.

Kilder internt i klubben, som Nettavisen har pratet med, har også bekreftet at flere klubber har vært i kontakt med Olympiakos angående nordmannen.

- Jeg har ikke så mye å si om det. Det er alltid gøy med interesse, og det er alltid bra å vite at du har gjort det såpass bra at andre klubber har lyst på deg, forteller Elabdellaoui til Nettavisen.

West Ham og Schalke 04 er to av klubbene som har vist seriøs interesse for 23-åringen.

Vil ikke snakke om klubber
Oslo-gutten vet at det er interesse fra flere klubber, men han ønsker ikke å snakke om hvilke det dreier seg om.

- Det har vært litt (interesse) fra flere steder. Men, som sagt, det er ikke noe jeg tenker noe særlig på. Det er ikke noen vits å si hvilke klubber det er før det er helt aktuelt, eller før ting skjer, egentlig, forteller en smilende Olympiakos-proff.

Elabdellaoui understreker at han er meget fornøyd med tilværelsen i den greske hovedstaden, og å bytte klubb er ikke noe han fokuserer nevneverdig på.

Må være ønsket
Dersom det skal bli aktuelt for ham å skifte arbeidsgiver, må det være til den rette klubben.

- Det må være en klubb som vil ha meg såpass mye at jeg skal gå dit og spille. Når du først har spilt fast og vært viktig for et lag, har du ikke lyst til å dra til et annet lag, som kanskje er bedre, men hvor du ikke får spille i det hele tatt. Det må være riktig for meg og min utvikling, forklarer han.

Da Elabdellaoui kom til Olympiakos for snart et år siden, var han klar på at dette steget i karrieren var et springbrett til større ligaer og klubber. Den holdningen har han fortsatt.

- Det finnes jo bedre lag enn Olympiakos, selv om det er en veldig stor klubb, og jeg er veldig fornøyd med å spille fast her. Som jeg sa tidligere, jeg har ikke lyst til å spille her hele karrieren min. Jeg har lyst til å ta steg videre.

- Det finnes bedre ligaer, bedre klubber og så videre. Men hvor, vet jeg ikke. Jeg har lyst til å gjøre det så godt jeg kan nå, som har gått ganske bra hittil, så får vi se hvor lenge jeg blir, fortsetter han.

Champions League-spill ga mersmak
Denne sesongen har Elabdellaoui fått en smakebit på hvordan det er å spille i Champions League. Det har gitt ham mersmak, men han er åpen for å spille i en klubb utenfor Champions League også.

- Vil det være et steg ned å gå til en klubb uten Champions League-spill?

- Nei, ikke nødvendigvis. Det spørs hvilken liga, hvilken klubb det er. Men, selvfølgelig, når du først har spilt Champions League og er med der, så har du lyst til å være med der videre og spille flere kamper der. Men det kommer an på hvilken klubb og hvilken liga, som jeg sier.

Høyrebacken har store ambisjoner, og han drømmer om å kunne spille for favorittlaget, Barcelona, en vakker dag.

- Jeg har alltid likt Barcelona. Det er verdens beste klubb, sier Elabdellaoui.

- Hva ville du tilført Barcelona?

- Nei, (Dani) Alves begynner å bli litt sliten nå, da. Han har gjort det veldig bra lenge. De trenger en ny en, sier han lattermildt og spøkefullt.

Se fjerde program av Nettavisens fotballmagasin her.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=NeWGnkdq7rn52jVLEsZNxZgv3v1TiYlIScJ9R0sRVFwynsxDutfYErrRQQa2rftGH4TcrrRfkxII4EGkrdWfKEBWrNZAsUP2zXox4bdtf8blsiNER2NjEwBo8IoQ_G0OX-er-cT6Xa4&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Kommentarer til denne saken