Gå til sidens hovedinnhold

Eleven slo læremesteren

Paul Lambert beseiret sin tidligere sjef i serieavslutningen.

NORWICH - ASTON VILLA 2-0: Aston Villa avsluttet en skuffende sesong på skuffende vis - med tap borte for Norwich.

Grant Holt og Simeon Jackson sørget for at vertene vant 2-0 og til slutt havnet på en respektabel 12.-plass i årets Premier League-sesong.

På Norwichs trenerbenk satt Paul Lambert, som faktisk spilte under Villa-manager Alex McLeish i Motherwell på 90-tallet. Denne gangen var det eleven trakk det lengste strået.

Hjemmelaget tok ledelsen da et frispark ble slått inn til Grant Holt som brystet ballen forbi en forfjamset Shay Given i Aston Villa-buret etter ni minutter.

I forkant av 2-0-målet tapte Holt duellen med Carlos Cuellar, men da Villa-spilleren likevel traff Simeon Jackson med sin klarering ble det baklengsmål. Kanadieren fikk to muligheter og fikk satt den andre bak Given.

Til tross for flere sjanser til begge lag og 19-8 i sjanser, ble det ikke flere mål og dermed kunne eleven Paul Lambert notere seg for tre poeng mot sin tidligere sjef.

En 16.-plass er neppe noe man er fornøyd med i Aston Villa-leiren, men når sesongen ble som den ble, må man si seg fornøyd med å ha de to poengene til gode på Bolton, som rykket ned.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken