Gå til sidens hovedinnhold

Emil vant etter ett minutt

God helg for norsk MMA. Se video!

Både Emil Weber Meek fra MMA Trondheim og Håkon Foss fra Frontline Academy i Oslo gikk seirende ut av sine kamper denne helgen.

Meek var tilbake fra armbruddet han pådro seg i proffdebuten mot Mohammed Abdallah og møtte danske Frodi Hansen fra Viborg.

Nordmannen tok kampen på kort varsel og måtte overbevise ledelsen i European MMA om at han var god nok til å møte mer rutinerte Hansen.

- Utrolig glad
Dansken var stor favoritt før kampen, men det var ingen grunn til å tvile på Meek, som avgjorde kampen med teknisk knockout etter ett minutt.

- Jeg klarte for første gang og holde hodet kaldt, som jeg gjør under trening. Det føltes veldig godt og riktig. Endelig slapp jeg å bite hardt i tannbeskytteren og håpe på å slå han ut, sier Meek til Nettavisen.

Til tross for at kampen endte allerede etter ett minutt, har nordmannen 24-åringen funnet flere positive ting ved kampen.

- Kampen i seg selv var veldig bra, han landet en stiv jab, ellers hadde jeg godt fotarbeid, gode «faints», god teknikk på alt. Og var utrolig glad da jeg vant.

- En unik følelse
Trondheimsfighteren var forberedt på å gå 15 minutter i buret mot den tøffe dansken, men nølte ikke da muligheten bød seg tidlig.

- Å avslutte kampen er alltid en helt unik følelse. Spesielt da jeg hadde forberedt meg på 3 x 5 minutter med krig.

I forberedelsene til kampen har Meek vært i Florida og trent med blant andre Brett Rodgers, Anton Kuivanen og Shawn Jordan hos American Top Team. Han mener det var svært viktig.

- Oppkjøringen på American Top Team var utrolig viktig for meg. Det forberdte meg ferdighetsmessig, men viktigst av alt mentalt med å gå med gode motstandere, sier Meek.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Seier for Foss
Også Håkon Foss fra Frontline Academy i Oslo kunne juble denne helgen.

Svensken gikk alle tre rundene mot Charlie Leary på Ultimate Warrior Challenge 22 i Southend og vant på enstemmig dommeravgjørelse.

- Kampen var tøff, men morsom. Det var fram og tilbake stående, men på bakken hadde jeg mye toppkontroll og hadde effektiv ground and pound. Det føles alltid digg å vinne, men spesielt mot en mer erfaren mostander, sier Foss til Nettavisen.

26-åringen har ingen ønsker om ny motstander, så lenge det er en som kommer for å konkurrere.

- Jeg har ikke noe spesifikt ønske, men jeg vil ha en bra motstander som kommer for å fighte, slik som sist.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken