José Mourinho var blant 50.000 tilskuere som tok farvel med Michael Ballack (36) i en avskjedskamp i Tyskland onsdag.

Mourinho var på plass i Tyskland for å sikre seg underskriften til Leverkusen-spissen André Schürrle, som blir portugiserens første kjøp etter at han ble ansatt som Chelsea-manager.

Samtidig tok han seg tid til å hylle sin tidligere spiller. Ballack ble hentet til Chelsea av Mourinho under hans første periode som manager i klubben.

– Han var en fantastisk spiller for Chelsea og Tyskland. Jeg ønsker ham all verdens lykke etter at han legger opp, sa Mourinho.

Flere av Ballacks tidligere lagkamerater, blant annet Didier Drogba, spilte kampen.

– Det var fantastisk at så mange internasjonale stjerner kom for å spille etter en lang sesong, sa Ballack.

Ballack scoret tre mål i 4-3-kampen. Han har vært i blant annet Kaiserslautern, Bayern München, Chelsea og Leverkusen. På det tyske landslaget fikk han 98 kamper.

– Det har vært en super karriere til tross for noen vanskelige perioder, sa Ballack. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN: