Gå til sidens hovedinnhold

En hårreisende reportasje

Man kan trygt si at det blåser friskt i Sykepleierforbundet om dagen. Se den morsomme videoen.

Det var ikke enkelt for seerne å holde fokus på innholdet i reportasjen da leder i Sykepleierforbundet, Bente Slaatten, ble intervjuet av TV 2 Nyhetskanalen tidlig i dag.

På tirsdag startet Sykepleierforbundets landsmøte på SAS-hotellet ved Holbergs Plass i Oslo. Slaatten skulle på direktesendt tv forklare seerne hvorfor 5000 sykepleiere er misfornøyde med yrket sitt og ønsker å bytte jobb.

Artikkelen fortsetter under videoen.

196740

Mens hun sto ute på gaten, begynte det å blåse kraftig. Dette resulterte i at det halvlange håret hennes flakset over alt.

- Det var ikke noe all right. Hadde jeg visst hvor mye det egentlig blåste, så hadde jeg aldri gjort intervjuet ute. Kamerafolkene burde skjønt det og sagt at vi burde gjøre intervjuet inne, sier Slaatten. Det var en lattermild forbundsleder som så humoren i det hele da hun snakket med Nettavisen om den komiske hendelsen.

På videoen kan man se at Slaatten gjorde sitt beste for å konsentrere seg om spørsmålene og hva hun skulle si. Men det var ikke vanskelig å legge merke til at hun ble noe satt ut av den spesielle intervjusituasjonen.

- På grunn av all vinden var det vanskelig å høre hva programlederne sa, men jeg håper og tror at jeg klarte å holde fokuset på det jeg skulle si, sier Slaaten.

- Det blåser i alle fall friskt i Sykepleierforbundet om dagen, både inne i landsmøtesalen og ute. Takk for at du var med oss, sa programlederne i studio og lo.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis