RECREATIVO - REAL MADRID 2-3: Det ble mange kort og mange mål da serieleder Real Madrid og tabelljumbo Recreativo braket sammen lørdag. Kampen i 26. runde av Primera division vil nok likevel bli husket først og fremst for alle kortene som ble delt ut.

Totalt ble tre mann sendt i garderoben, og ytterligere seks gule kort ble gitt.

Fem poeng ned
Med seieren befestet Real Madrid tabelledelsen. Samtidig tapte nemlig serietoer Barcelona for Atlético, slik at avstanden i øyeblikket er fem poeng.

Men det var hjemmelaget som kom best i gang. Allerede etter 16 minutter satte Martín Cáceres inn 1-0-scoringen og sjokkerte nok seiersvante Real. Og i det 28. minutt svarte Real Madrid da Royston Drenthe sendte en ball inn i feltet. Omtrent på straffemerket sto Raúl og headet ballen i mål.

Dramatisk
Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, men om første omgang var litt kjedelig, skulle det bli nok dramatikk etter hvilen.

Først ble Recreativos Beto utvist for slåssing etter syv minutter, og bare tre minutter senere fikk Reals Sergio Ramos sitt andre gule og marsjordre etter en stygg takling.

Og som om ikke det allerede begynte å fylles opp i garderoben, ble Recreativos Quique Álvarez utvist for en hasardiøs felling drøye ti minutter senere.

Åpent begge veier
Med bare 19 mann på banen ble det etter hvert ganske åpent begge veier. I det 74. minutt tok Real Madrid ledelsen ved Robinho, og i siste ordinære spilleminutt sikret samme mann seieren med et hardt skudd midt i mål.

Men Recreativos Carlos Martins fikk æren av å sette den siste ballen. Tre minutter på overtid ladet kan kanonen og sendte av gårde et skudd fra frispark som traff rett i venstre kryss.

Scoringen hjalp imidlertid lite på poengfordelingen. Real Madrid ser nå ut til å cruise greit mot seriemesterskapet.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.