Gå til sidens hovedinnhold

- En seier for min fotballfilosofi

Ståle Solbakken håper han har overbevist spillerne sine.

Etter ni kamper uten seier kunne Ståle Solbakken endelig slippe jubelen løs på lørdag, da Wolverhampton slo Bristol City hele 4-1 borte.

Det har vært et enormt press på den norske manageren den siste tiden, men nå håper han at spillerne hans ser at hans måte å spille på fungerer.

- Det jeg synes er viktig er måten vi spiller på og at spillerne føler at det fungerer igjen. Det har fungert i lengre perioder, men også ikke fungert i lengre perioder. Derfor var det viktig at spillerne så at det fungerte igjen, sier Solbakken til lokalavisen Express and Star.

- Nå kan vi bygge videre på måten vi spiller. Forhåpentligvis kan vi bli et desemberlag. Vi var i hvert fall ikke et novemberlag, sier Solbakken, som insisterer på at han ikke er typen til å ta av, til tross for lørdagens imponerende seier.

Fortsatt under press
Seieren mot Bristol City var den største borteseieren for Wolves siden mai, 2007.

Seier til tross, Solbakken tror fortsatt han vil være under press i tiden fremover.

- Vi er en stor klubb og jeg må leve med at det er forventninger til oss. Jeg kan i hvert fall ikke klandre noen supportere eller journalister for det, sier Solbakken.

- Wolverhampton er en stor klubb, så det bør alltid være press. Fansen har vært veldig bra for oss denne sesongen, og de er rett til å heve sin røst når ting ikke går bra, forklarer nordmannen.

Lokaloppgjør
Lørdag får Solbakken besøk av naboen Birmingham.

Wolverhampton ligger for øyeblikket på en 17. plass i Championship. Ett poeng foran Birmingham på 19. plass.

Det er knyttet store forventninger til begge klubber, kun seier er godt nok for begge lag.

Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong

Kommentarer til denne saken