Gå til sidens hovedinnhold

- En ubeskrivelig glede

Italias trener Marcello Lippi var fra seg av begeistring etter seieren over Australia i VM.

ITALIA-AUSTRALIA 1-0: - Jeg føler en ubeskrivelig glede. Disse gutta viste lagmoral, karakter og også kvalitet. I 2. omgang, etter at vi ble redusert til ti menn, slet vi litt, men vi slapp dem ikke innpå oss. Mot slutten var det et fantastisk raid av Grosso og en soleklar straffe, forklarte Lippi etter oppgjøret, ifølge Reuters.

Australias trener var ikke like sikker på at det var noen straffe.

- Man kan ha tvil om det var straffe. Vi er veldig skuffet , siden vi var så nærme, men jeg kan være veldig stolt av laget mitt. Jeg tror det eneste vi kan skylde på oss selv for, er at vi ikke fikk et mål, sa han.

Tapet var også bittert for spillerne.

- Jeg synes vi dominerte kampen i store deler, og med en ekstra spiller på banen ble det enklere for oss. Men det er en forferdelig måte å bli slått ut på. Vi er selvfølgelig fornøyd med å ha kommet så langt, men veldig skuffet over å bli slått ut på denne måten, sa Australias kaptein, Mark Viduka.

Midtbanespiller Tim Cahill var også veldig skuffet.

- Vi kan nesten ikke tro det. Vi prøver å bryte dem ned, og så får de en heldig kontring, han (Grosso) faller over ende innenfor 16-meteren, og får en straffe, sier han.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken