Gå til sidens hovedinnhold

Endelig kunne Rekdal juble

Målene rant inn da Kjetil Rekdals Kaiserslautern tok sesongens første seier.

KAISERSLAUTERN-OSNABRÛCK 3-0. Ni seriekamper måtte til før Kjetil Rekdal fikk sine første tre poeng i den tyske 2. bundesligaen.

Foran 21.715 tilskuere var det svenske Björn Runström, kaptein Mathieu Beda og innbytter Emeka Opara som scoret målene for Kaiserslauteren.

192866

Rekdals menn har nå fått med seg fire poeng på sine to siste kamper. Men laget har bare syv poeng å rutte med totalt, noe som betyr at de bare har to lag bak seg på tabellen.

Etter hvert som poengene har uteblitt, har presset på den tidligere Vålerenga-treneren blitt desto større. Flere tyske medier spekulerte i at Rekdal ville få sparken dersom ikke det ble seier i forrige serierunde mot Offenbach.

Kampen endte 0-0, men Kaiserslautern-ledelsen var raskt ute med å forsvare sin norske trener.

- Han er en godt ansett trener her i Tyskland og gjør en veldig bra jobb. Vi håper alle på en seier nå, og vi tror den snart vil komme, sa styremedlem i klubben, Arnold Jaworski, til TV 2.

Søndag kom altså seieren. Dermed får Kjetil Rekdal litt arbeidsro før neste seriekamp 19. oktober. Da er niendeplass-innehaver Hoffenheim motstander.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere