Gå til sidens hovedinnhold

Endelig kvitt Kenta

Kom til enighet med Lyn rett før kampen mot Brann.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): - Ansettelsesforholdet med Kent Bergersen er avsluttet i minnelighet. Gunnar Halle leder laget inntil videre, sammen med resten av det eksisterende trenerteamet, sier Lyn-direktør Erik Langerud etter en ettermiddag med hektisk møtevirksomhet i klubbens lokaler.

Dette betyr at Kent Bergersen har fått de nødvendige garantier om at han får lønn og fallskjerm han har krav på i henhold til kontrakten han signerte med Lyn i fjor høst.

Gratulasjoner fra Rösler
Få minutter før uttalelsen fra Lyn, ledet Gunnar Halle spillerne til sitt andre spillermøte som Lyn-trener – han var også trener da Kent Bergersen var suspendert mot Bodø/Glimt før fotballferien – foran ventende journalister.

Med seg på veien fikk han noen ord og et gratulasjonshåndtrykk fra Uwe Rösler, som er på Ullevaal for å se kampen Lyn-Brann mandag kveld. Halle var assistent under Rösler i Lillestrøm og Viking 2005-2008.

Tommy Berntsen, som også har vært nevnt som en aktuell trenerkandidat, gikk til spillermøtet i dress, men Erik Langerud bekrefter at Berntsen er å regne som spiller i Lyn – i hvert fall for øyeblikket.

Fremdeles mye usikkert
Guastavino er ikke med i Lyns tropp i kveld. Via sin agent har han meldt at han ikke er aktuell for Brann-kampen på grunn av skade og sykdom. Han dukket ikke opp på Ullevaal, og var ikke med til spillermøtet. Gunnar Halle har tidligere i dag bestridt sykemeldingen fra uruguyaneren, og hevdet at han er frisk og klar for kamp.

Lyn har imidlertid lenge vært i en bitter utenomsportslig strid med Guastavino – klubben har forsøkt å tvinge ham til å signere en ny kontrakt ved å true med nedflytting til andrelaget, siden klubben ikke får noen overgangssum om han forlater Lyn når kontrakten løper ut.

Guastavino har svart med å kreve at kontrakten blir hevet – og kanskje sykemeldingen er en del av dette spillet.

Det har også vært usikkert om Jo Inge Bergets utlån fra Udinese skulle avsluttes før Brann-kampen, men Berget var kledd i kamptøy på vei til spillermøtet og er med på Lyns lag i kveld.

- Jeg er usikker på om han kan spille, men jeg håper det og jeg tror det, sier Lyn-direktør Erik Langerud.

Les også: Lyn - Brann: 2-2

Sjekk siste fotballnytt her!

Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken