Gå til sidens hovedinnhold

Engelsk storklubb med bud på Kjetil (15)

Manchester City, Manchester United og Arsenal kjemper om talentet.

Sarpsborg 08 har fått bud på sin talentfulle keeper Kjetil Haug (15), skriver Sarpsborg Arbeiderblad onsdag.

- Vi har fått et konkret bud på Kjetil, og vi har fått beskjed om at det kommer et bud til fra en annen klubb, sier leder i sportslig utvalg, Bjørge Øiestad til avisen.

Flere klubber interessert
En tredje klubb vurderer bud, men har ikke bekreftet at det vil komme.

- Det vi vil si er at vi forhandler konkret om en overgang for Kjetil. Av respekt for klubbene ønsker vi ikke å kommentere navn på klubber, eller bekrefte/avkrefte at det er noen av de klubbene Kjetil har besøkt. Vi ønsker ei heller å kommentere økonomi i denne saken, sier Øiestad.

I konkrete forhandlinger
Øiestad kan videre bekrefte at det er interesse rundt Kjetil fra Everton, Manchester United, Manchester City og Arsenal.

Nevnte klubber er alle i dialog med Sarpsborg 08. I tillegg har det vært en liten henvendelse direkte til spilleren fra Chelsea. Chelsea har imidlertid ikke henvendt seg til Sarpsborg 08.

Etter det TV 2 erfarer skal det være enten United eller City som nå har kommet med et konkret bud på 15-åringen. TV 2 får også bekreftet at budet kommer fra en engelsk klubb.

- Siden vi nå er i konkrete forhandlinger, vil det muligens også bli endringer i forhold til videre besøk og allerede avtalte prøvespill med klubber. Det vil vi evaluere fortløpende, men foreløpig har vi satt alle planlagte besøk på vent, sier Øiestad til Sarpsborg Arbeiderblad.

Les flere nyheter fra Sarpsborg her

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken