England har ikke imponert noen så langt i VM. På balløya er folk sjokkert over prestasjonene til nasjonens beste menn, og før siste kamp mot Slovenia har stjernene kniven på strupen.

Etter uavgjort mot både USA og Algerie bør den siste kampen vinnes om avansementet til åttendedelsfinalen skal sikres for John Terry, Steven Gerrard, Fabio Capello og de andre.

Krisemøte i kveld
Pressen i England har skrevet spaltemeter på spaltemeter om fiaskoen i Sør-Afrika, og enkelte medier har rapportert om uro og bråk i den engelske troppen. Nå skal de ha krisemøte.

- På møtet skal vi se opp igjen hele Algerie-kampen, og finne ut hva vi gjorde feil. Det blir vel 93 minutter med skrekkfotball, sier Chelsea-kaptein John Terry ifølge Reuters.

- Det er ingen grunn til å ikke lufte de problemene vi har. Om noen er uenige med manageren eller taktikken må de få si ifra.

Terry fortteller videre om en illsint Fabio Capello som både sparker og kaster ting rundt i garderoben. Temperamentet til den rutinerte italieneren er likevel ikke noe problem for spillerne.

- Vi er jo litt redde, selvfølgelig, men på dette nivået må vi holde riktig fokus. Frykt er ikke et tema og ingen unnskyldning. Vi har rett og slett ikke gjort jobben vår så langt, sier Terry.

- Vi er en gruppe erfarne spillere, og vi skylder både oss selv og landet vårt å gå videre fra gruppespillet. Om vi føler at ting burde forandres, så gir vi beskjed. Alle har en stemme i garderoben, og vi bryr oss ikke om det kan være sårende for Capello eller en annen spiller, om vi er misfornøyde med innsatsen deres.

Satser på Cole
Det er ventet at Fabio Capello vil revurdere sin faste taktikk før neste kamp, og i stedet kjøre med et 4-1-3-2-system. Blant annet vil trolig Joe Cole få sjansen ute på venstrekant.

- Joe Cole er en type spiller som alltid gir full gass. Jeg tror han og Wayne Rooney er de to eneste spillerne på dette laget som kan skape noe i tette kamper. De blir absolutt nøkkelen til å bryte ned forsvaret til Slovenia, sier England-spilleren.

- Vi får en ny sjanse til å vise hva vi kan. Den kampen blir helt avgjørende for denne turneringen. Jeg har vært borte fra familien min i tre-fire uker nå, men til tross for det, så ønsker jeg ikke å reise hjem på onsdag, sier den konekjære engelskmannen.

Dette er for øvrig ikke første gangen det har vært uro i en engelsk VM-tropp. Under VM i 1986 og 1990 fikk trener Bobby Robson gjennomgå av egne spillere, noe som første til taktiske endringer og henholdsvis en kvartfinale og en semifinale.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!