Gå til sidens hovedinnhold

- England-stjerner fikk sovepiller

Engelsk presse har unnskyldningene klare etter skuffelsen i Warsawa.

Englands VM-kvalifiseringskamp mot Polen ble utsatt fra tirsdag til onsdag på grunn av kraftig regnvær i Warsawa.

Flere av spillerne skal ha tatt koffeinpiller før kampen skulle spilles tirsdag og slet derfor med å få sove på kvelden da kampen ble utsatt til dagen etter, skriver The Guardian.

- Utypiske feil
Det førte til at spillerne måtte ty til sovepiller for å få blund på øynene dagen før møtet med årets EM-vert.

Roy Hodgson mente kampen var den svakeste under hans tid som trener for England og flere av stjernespillerne virket ikke spesielt pigge.

- Bakrusen så ut til å påvirke prestasjonene. Det ble gjort utypiske feil gjennom hele kampen, og spesielt Englands pasningsspill var slurvete, skriver Guardian.

Hodgson vet ikke om den vanskelige oppladningen var grunnen til den dårlige prestasjonen, men innrømmer at han syntes spillerne virket piggere tidligere i uken.

- Tidligere i uka fikk jeg inntrykk av at spillerne så skarpe ut. Det inntrykket fikk jeg ikke i dag. Jeg vet ikke om det hadde noe å gjøre med den ekstra natten, den dårligere banen eller bare at vi ikke spilte bra i dag, sa Hodgson.

Gerrard: - Ikke optimalt
Steven Gerrard ville ikke skylde på omstendighetene etter kampen som endte 1-1 i Warsawa, men innrømmer at han har hatt bedre oppladning til kamp tidligere.

- Når du har er fyret opp til kamp, har fått massasjen og er klar for å spille, er det ikke ideelt at kampen blir utsatt, men vi er profesjonelle. Jeg sov godt. Jeg vil ikke bruke utsettelsen og forholdene som en unnskyldning.

England leder nå Gruppe H ett poeng foran Montenegro, som har én kamp mindre spilt.

Kommentarer til denne saken