Gå til sidens hovedinnhold

Enig med Liverpool

Feyenoord er endelig enig med Liverpool om en overgangssum for den nederlandske landslagsspissen Dirk Kuyt.

Liverpool har vært på jakt etter signaturen til Dirk Kuyt i lang tid, og ser endelig ut til å nærme seg den. Den engelske klubben melder på sine nettsider at de nå er enig med nederlandske Feyenoord om en overgangssum. Overgangen skal være prissatt til 18 millioner euro.

Kuyt selv skal være svært interessert i en overgang til merseysideklubben. Han er på vei til Liverpool for å gjennomgå den medisinske testen og forhandle om sin personlige kontrakt.

Dirk Kuyt forlater den nederlandske æresdivisjonen med en fantastisk statistikk. Han ble forrige sesong den 11. spilleren i seriens historie som har scoret minst 20 mål i fire sesonger, og den første siden Marco van Basten i 1986/87 som har klart det på fire strake sesonger.

Totalt har 26-åringen scoret 122 mål på 261 toppseriekamper.

26-åringen spilte tre kamper for Nederland i sommerens fotball-VM, og står totalt med fire mål på 22 landskamper. Kuyt spilte andre omgang - og gikk målløs av banen - da Nederland onsdag kveld vant 4-0 over Irland i Dublin.

Liverpool har tidligere i sommer forsterket stallen med Fabio Aurelio, Craig Bellamy, Jermaine Pennant, Gabriel Paletta og Mark Gonzalez.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken