Gå til sidens hovedinnhold

Enkelt for Chelsea

Chelsea hadde som ventet ingen problemer med å sende den gamle storheten Nottingham Forest ut av FA-cupen.

CHELSEA - NOTTINGHAM FOREST 3-0: London-laget fikk ikke den beste oppkjøringen til fjerderundekampen i FA-cupen. Didier Drogbas kritikk av lagkamerat Andrej Sjevtsjenko fikk stor oppmerksomhet i engelsk presse.

Søndag gjorde de to Chelsea-spissene seg igjen bemerket - denne gang med positivt fortegn.

Mikel scoret
Etter ni minutter sendte Andrej Sjevtsjenko Premier League-laget i føringen. Ni minutter senere doblet Drogba Chelseas ledelse, før John Obi Mikel la på til 3-0 minuttet før pause.

Chelsea-manager José Mourinho var strålende fornøyd med lagets prestasjoner, men fant likevel noe å sette fingeren på.

- Jeg tror vi har fått oss en ny fiende - banedekket på Stamford Bridge. Vi la ny matte for to uker siden, og den er ikke bra nok. Det var svært vanskelig å spille god og rask fotball, men vi klarte oss veldig bra likevel, sier portugiseren til BBC.

Beholdt fokus
Seieren over League 1-laget Nottingham var den andre mot et lag fra lenger nede i divisjonssystemet på seks dager. Tirsdag ble Wycombe fra League 2 sendt ut av ligacupen. Mourinho er fornøyd med at elevene klarer å beholde konsentrasjonen mot antatt dårligere motstandere.

- Jeg var avslappet og sa til dem at vi satte standeren for disse kampene i tirsdagens oppgjør mot Wycombe. Vi tar kampene seriøst og gir aldri motstanderne sjansen til å stoppe iss.

Triumfen var Chelseas niende strake på hjemmebane i FA-cupen. Det er tangering av klubbrekorden fra perioden 1967 til 1969.

Albions videre
Tidligere i dag vant West Bromwich 3-0 over Wolverhampton på bortebane etter scoringer av Diomansy Kamara, Kevin Phillips og Zoltán Gera.

Mer om FA-cupen i vårt statistikkmagasin!

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren