Gå til sidens hovedinnhold

Enorm utfordring for Barcelona

Men det er ikke umulig å slå ut AC Milan av Champions League.

Sportspills meny tirsdag:
Tippeliga: 25 ganger pengene på Brann
V65 Umeå: Ohlsson regjerer i nord
Oddstips 2: Siste sjanse for Barnsley

Dobbel V5 Forus: Westergaard i hetluften
Lunsjtrav Bjerke: Herlig andrevalg som banker

Langoddsen byr på to spennende returkamper i Champions League, mye engelsk fotball fra Championship og nedover, samt kvartfinaler i NM i ishockey, svensk ishockeysluttspill og mye annen ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
55. Leyton Orient – Portsmouth B 4,50

League One. Leyton Orient må legge inn en skikkelig sluttspurt dersom de skal klare play-off. Formen er god og det ble borteseier mot Shrewsbury i helgen, men det er syv poeng opp etter litt variabel uttelling den siste tiden. 9-2-7 hjemme totalt er ikke helt godt nok.

Portsmouth sliter på alle bauger og kanter, men midt oppi de økonomiske problemene har de vunnet to kamper på rad, borte mot Crewe og hjemme mot Bury. Ringreven David Connolly har vist gode takter for den skakkjørte klubben, ikke bare scorer han mange mål, han viser en vinnervilje som smitter over på resten av laget. Det er syv poeng opp til trygg plass og Portsmouth er blant ligaens svakeste bortelag, men likevel synes vi 4,50 er vel høyt på borteseieren, nå som laget har begynt å vinne. Dette langskuddet må prøves.

Annonse: Vinn tidenes fotballtur i Eurojackpot!

Dagens avslag
85. Luton Town - Hyde H 1,38

Conference. Luton har vært favoritt i åtte av sine ti siste spilte, men bare én gang har de innfridd. 1-5-4 på de ti siste rundene har tatt dem ned på en lite interessant 8. plass, 14 poeng unna play-off og dermed er toget i realiteten gått. I kveld kommer en kamp de absolutt skal og bør vinne, nedrykkskandidat Hyde har tapt seks strake med en målforskjell på 1-17 i disse. Verre blir det ikke i denne divisjonen, men Hyde har i det minste noe å spille for, nemlig overlevelse, mens Luton ser ut til å ha mistet troen fullstendig. Her ser vi muligheten for en 0-0-skrell og fortsatt nedtur for begge parter. 1,38 på favoritten er alt for lavt, mener vi, slett ikke verdt risikoen.

Dagens spill
Vi har snust på Schalke, men 1,62 blir litt lite når Huntelaar og flere andre er ute. Dermed konsentrerer vi oss om Barcelona - Milan fra Champions League, og en godbit fra Championship. Vi spiller to singler i kveld.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

39. Barcelona – Milan
Champions League, 1/8-finale, returkamp etter 2-0 til Milan i Milano.

Barcelona har en formidabel oppgave foran seg, 0-2 er akkurat så tøft å hente opp at dette bør bli skikkelig spennende. Spanjolene fikk ikke med seg noe bortemål, og må for all del ikke slippe inn mål på Camp Nou i kveld, for da må de vinne 4-1 eller 5-2 og så videre for å avansere. Barcelonas hjemmekamper i Champions League denne sesongen har ikke gitt noen klare seire, det har blitt 3-2 mot Spartak Moskva, 2-1 med nød og neppe mot Celtic og 0-0 mot Benfica, men i den siste var ett poeng godt nok for å vinne gruppen. Til gjengjeld har Barcelona slått Benfica 2-0 borte og Spartak 3-0 borte, mens de røk 1-2 borte for Celtic. I La Liga er Barcelona suverene, spenningen er borte, og kanskje er det derfor den siste tidens seire har vært noe mer beskjedne: 2-0 mot Deportivo, 2-1 mot Sevilla, 2-1 mot Granada, og et tap 1-2 for Real Madrid i ligaen, samme lag som man tapte 1-3 for i Copa del Rey nylig.

Trener Tito Vilanova er syk og ute av stand til å lede laget for tiden. Hans stedfortreder Jordi Roura har i våre øyne vist litt manglende evne til å ta grep når det butter, som det gjorde mot Milan. I dag er han nok avhengig av å få en god start på kampen, gjerne en tidlig ledelse og for en hver pris ikke noe baklengsmål. Han kan stille toppet lag. Xavi (m) var ute i helgen, men er tilbake her, sammen med Jordi Alba, Messi, Iniesta, Busquets, Pedro og Pique, som fikk hvile fra start i helgen

Boatengs og Muntaris scoringer sist gir Milan troen på at dette kan gå, selv om bortekamp på Camp Nou er noe av det vanskeligste man kan råke ut for. I gruppespillet var Milan litt opp og ned, og vant bare bortekampen mot Zenit og hjemmekampen mot Anderlecht. Uavgjort og tap for Malaga, samt 0-0 hjemme mot Anderlecht og tap 0-1 hjemme for Zenit i den siste, mindre viktige kampen. Siden har laget spilt seg opp, spesielt i Serie A har de vist bedring, med 2-0 i Genoa sist fredag og 3-0 hjemme mot Lazio før det. Balotelli har sluttet seg til laget og det kan vise seg å bli en god signering for trener Allegri. I dag vil trolig Milan ligge lavt og håpe at Barcelona sentrer seg selv i hjel, mens italienerne lukter etter kontringssjansene som kan gi det ene, utrolig viktige bortemålet.

Både Pazzini (a) og Balotelli (a) mister kampen. Det er synd, for begge har scoret mye i det siste og begge kunne blitt jokere på topp for et kontringsjagende bortelag. Nå blir det kanskje Niang og El-Shaarawy som må gjøre jobben, skjønt selve jobben i denne kampen vil nok dreie seg om å forsvare eget mål.

Lagene møttes fire ganger i Champions League 2011-12. Barcelona vant gruppespillet overlegent, foran Milan, etter 2-2 på dagens bane og 3-2 i Milano. Siden møttes lagene i kvartfinale, der det ble 0-0 i Milano og så 3-1 til Barcelona i returoppgjøret.

Barcelona har vært et sterkere lag enn Milan de siste syv-åtte sesongene, og de har funnet veien forbi dem i CL både i fjor og i 2005-06. Men i kveld er utfordringen større enn noensinne, Barcelona må helst vinne 3-0 eller 4-1. Vi forventer en kamp der Barcelona styrer det meste, men må jobbe hardt for å score. 2-0 kan være et sannsynlig resultat. Vi velger et objekt med bare to mulige utfall, det heter «videre til kvartfinale» der vi får 2,15 på at Barcelona tar seg videre, om det så blir etter 90 minutter pluss tillegg eller via ekstraomganger og eventuelt straffer. Singelspill, innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

39. Barcelona - Milan, Videre til kvartfinale 2,15 1,55

Klikk her for å levere dette spillet
(Du må selv legge til objektet og velge innsats inne på Norsk Tippings nettside)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken