Gå til sidens hovedinnhold

- Enormt imponerende av Skjelbred

Per Ciljan Skjelbred er inne i varmen hos Hamburg.

HAMBURG - WERDER BREMEN 3-2:

Per Ciljan Skjelbred har ikke fått det helt til i tyske Hamburg siden overgangen fra Rosenborg, men nå ser det ut til at det er på vei til å løsne litt.

Søndag spilte nordmannen fra start for femte gang i løpet av de siste seks ligakampene. Skjelbred har totalt vært på banen i åtte ligakamper denne sesongen.

- Enormt imponerende
Den tidligere Rosenborg-spilleren spilte på midtbanen for den tyske klubben sammen med folk som Milan Badelj og Dennis Agogo.

- Enormt imponerende av Per Ciljan Skjelbred å kjempe seg inn på laget i Hamburg. Mange som gir opp etter et få måneder på reservelaget, skriver TV 2s fotballekspert Lars Sivertsen på Twitter om den norske midtbanemannen.

Stjerner som Rene Adler, Marcell Jansen, Rafael van der Vaart og den ettertrkatede spissen Heung-Min Son var også på banen for Hamburg fra start søndag.

Det var imidlertid gjestene fra Bremen som tok ledelsen på Imtech Arena. Assani Lukimya sendte Rune Bratseths gamle klubb i føringen etter ni minutter.

Heung-Min Son sørget for balanse i regnskapet i det 22. minutt, mens midtbanemannen Dennis Agogo sendte Hamburg i ledelsen rett etter pause.

28 poeng
Artjoms Rudnevs økte ledelsen for hjemmelaget, mens Sokratis Papastathopoulos sørget for nye spenning med sin redusering etter 54 minutter.

Ti minutter før slutt fikk gjestenes Clemens Fritz sitt andre gule kort for dagen, og gjorde jobben litt lettere for hjemmelaget. På overtid ble også Marko Arnautovic utvist.

Flere scoringer ble det imidlertid ikke, og det betyr at Hamburg nå er opp på 28 poeng i Bundesliga. Klubben ligger med det på en niendeplass på tabellen.

Skjelbred spilte rundt en time av kampen.

Topplaget Bayern München befestet sin posisjon som suveren ener i Bundesliga senere søndag.

Mål av Mario Mandzukic og Thomas Müller i andre omgang sikret tre nye poeng og et forsprang på elleve ned til toer Bayer Leverkusen.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken