Luis Suarez kom til Barcelona for å vinne trofeer. Før lørdagens finale har han ristet av seg skaden han pådro seg mot Bayern München i semifinalen i Champions League og er meldt klar til tjeneste for å sikre seg sitt andre trofè i sin nye klubb.

- Han er i orden. Suarez har trent hele uken, så han er tilgjengelig, som alle de andre i troppen, svarte Barcelona-trener Luis Enrique ifølge Goal.com

Suarez startet karrieren i Barcelona noe tregt vil mange hevde, men selv tidlig i sesongen bidro han mye - ikke alltid i form av scoring, men som en som skapte rom for Lionel Messi og Neymar og Suarez leverte bra med målgivende.

Etterhvert kom også scoringene og det skeptiske førsteinntrykket er omgjort til at han nå er med på å danne det som muligens er tidenes angrepsrekke sammen med Neymar og Messi.

I likhet med Suarez har også Enrique hatt skeptikerne mot seg. Spesielt etter tapet mot Real Sociedad tidlig i år hvor han benket Messi fikk den tidligere Real Madrid-spilleren gjennomgå.

Det som imidlertid var et tungt tap på den tiden, ble vendepunktet til Barcelona som fulgte opp tapet med en vannvittig seiersrekke.

Nå er serien i boks, Champions League-finalen venter 6. juni og Copa del Rey-finalen på lørdag. Barcelona er store favoritter og blir ikke noe mindre favoritter av at finalen spilles på deres egen hjemmebane, Nou Camp.

- Vi spiller på vår egen stadion, det er så mye som stimulerer og gjør oss sterkere. Håpet og motivasjonen er enorm. Vi er i den beste fasen av sesongen nå, men vi har to steg igjen, sier Enrique videre.

Seiersvante katalanere måtte gå trofèløse forrige sesong, og selv om seriemesterskapet allerede er sikret lover Enrique at han holder spillerne på tå hev foran finalen.

- Spillerne er klar over vanskelig finaler kan være, så de vil ikke opptre arrogant, avslutter Enrique.

Copa del Rey-finalen spilles klokken 21.30 lørdag kveld.