Gå til sidens hovedinnhold

Er dette verdens dummeste tyver?

Bilen de poserer i er stjålet. Gjett hvordan politiet fikk tak i bildene!

(iOslo.no) Da en kvinne fra Mobile i Alabama dro på den lokale Wal-Mart-butikken for å framkalle bildene fra sitt engangskamera fikk hun seg en real overraskelse. Hun hadde aldri drømt om å få bilder av et par som poserer foran hennes stjålne SUV, ifølge en pressemelding fra Mobile Police Departement.

Men likevel - rett foran øynene hennes var bildene av et ukjent par foran hennes Toyota 4Runner i en ukjent oppkjørsel.

Bilen hennes ble nemlig stjålet fra kvinnens eiendom i Mobile den 26. desember, mens kvinnen var på ferie i Florida. En eller flere tyver brøt seg inn i huset, fant bilnøklene og tok bilen. Tyveriet ble oppdaget da en nabo så at bilen var borte, og ringte den ferierende kvinnen.

Politiet søker nå etter de to personene på bildet. De blir betegnet som interessante personer i forbindelse med innbruddet i kvinnens hus og tyveriet av hennes bil. Kvinnens arbeidsgiver tilbyr også 1000 dollar i dusør for informasjon som fører til pågripelse og arrestasjon av de mistenkte.

Engangskameraet som er brukt hadde kvinnen i bilen sin i tilfelle ulykker. Paret har funnet kameraet, tatt bildene og deretter glemt eller lagt kameraet tilbake i bilen.

Bilen ble funnet igjen den første januar da politiet stoppet bilen. Da var det to menn som satt i bilen, men disse klarte å unnslippe politiet ved å løpe fra stedet. Flere andre ting i tillegg til kameraet ble funnet i bilen.

Spørsmålet er nå bare om dette paret er tyvene. Om de er det, må de være verdens dummeste. Uansett var det neppe noe sjakktrekk å få tatt disse bildene.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen