Gå til sidens hovedinnhold

Er du helt sikker på dette her?

Ivica Olics avskjed med Bayern München kan bli spektakulær.

BAYERN MÜNCHEN - MARSEILLE 2-0 (4-0 SAMMENLAGT): Mario Gomez er et hett navn i fotballens verden. Det er helt naturlig. Tyskeren scorer mål med en hyppighet svært få kan matche, og sånt gir oppmerksomhet.

Tirsdag satt han likevel på innbytterbenken da Bayern München startet sitt forsvar av 2-0-ledelsen fra bortekampen mot Olympique Marseille i Champions League.

I stedet for Gomez hadde Bayerns trener Jupp Heynckes valgt å satse på Ivica Olic som enslig spiss.

Kontringer
Taktikken var ikke dum. Marseille måtte i angrep og det utnyttet det tyske storlaget. To ganger i første omgang kontret Bayern München inn scoring, og begge ganger var det nettopp Ivica Olic som satte ballen i mål.

Det første målet kom etter 13 minutter. Manuel Neuer reddet mesterlig et skudd fra Jeremy Morel, før Bayern kontret og Franck Ribery spilte fri Olic for åpent mål.

2-0-målet kom også på et innlegg fra siden, denne gang servert av David Alaba. Igjen hadde Olic nærmest åpent mål.

Til Wolfsburg?
Den 32 år gamle kroaten ønsket å forlate Bayern München i januar, men ble overtalt til å fullføre sesongen først. Olics kontrakt går ut etter sesongen og han har avtalt en overgang til Wolfsburg kommende sommer.

Uansett angrer han neppe på at han valgte å bli i Bayern i noen måneder til.

Bayern München møter Real Madrid i semifinalen, med mindre Apoel Nicosia onsdag varter opp med en av de største sensasjonene i europeisk fotballhistorie og snur 0-3 til sammenlagtseier på bortebane i Madrid.

- Drømmen vår er å komme til finalen, sa Olic i et TV3-sendt intervju etter kampen.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken