Det vakte en viss oppsikt da den høyt respekterte fotballtreneren Sven-Göran Eriksson sist sommer bestemte seg for å bli sportssjef i Notts County på fjerde nivå i England. Sol Campbell var en av profilene den tidligere England-sjefen klarte å huke inn, men etter en 90-minutters økt mot Morecambe valgte stopperen å takke for seg. Senere trakk også trener Hans Backe seg, etter kun seks uker i jobben.

Nå er det Erikssons tur.

Tidligere Lincoln-formann Ray Trew har hostet opp et helt pund (snaut ti kroner) for å kjøpe den gjeldstyngede Nottingham-klubben, noe som betyr at svensken trekker seg ut av rollen som sportsdirektør for Meadow Lane-laget. Den svenske jentemagneten fortsetter som president på livstid i Notts County, samtidig som han starter jakten på nye treneroppdrag.

Ifølge Erikssons agent har svensken allerede ha fått tre store jobbtilbud, i tillegg skal VM-klare Nigeria være meget aktuell.

Ifølge det nigerianske nettstedet KickOffNigeria.com er Nigeria på ny trenerjakt, og navn som Guus Hiddink, Louis van Gaal, Hassan Shehata, Ratomir Djukovic, Peter Taylor og Giovanni Trapattoni vurderes. Nå skal Erikssons agent Athole Still ha gitt beskjed om at Eriksson også kunne tenke seg jobben, som dermed kan gjøre svensken til den gamle Lyn-spilleren John Obi Mikels sjef under VM.

En avgjørelse om Nigerias neste trener ventes først i slutten av måneden. Landet er ranket som nummer 15 i verden av Fifa.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her