Det ble brukt mange penger i sommerens overgangsvindu, og en rekke profiler ble hentet inn til Premier League.

Erik Lamela, Willian, Christian Eriksen, Mammadou Sakho, Mesüt Özil, Paulinho og Roberto Soldado er blant nykommerne som det har vært mye blest rundt.

Én som kanskje ikke har fått like mye oppmerksomhet er stopperkjempen Dejan Lovren. Han ble hentet forholdsvis tidlig i vinduet av Southampton.

Kroaten har lenge blitt koblet med større klubber, og noen ble nok overrasket da den tidligere Lyon-spilleren til slutt endte opp på St. Mary's.

Og etter det Lovren har prestert så langt i Premier League, er det nok enda flere som undrer seg over hvor storklubbene var da 24-åringen byttet klubb i sommer.

- Et kanonkjøp
Southampton-manager Mauricio Pochettino betalte rundt 8,5 millioner pund for kroaten, og det kan vise seg å bli en av sommerens beste investeringer.

TV 2-kommentator Kasper Wikestad er blant de som har latt seg imponere av midtstopperen i sesongåpningen.

- Et kanonkjøp, slår TV 2-profilen fast til Nettavisen.

- Han har vært sinnssykt god. Han er en bedre midtstopper enn jeg hadde sett for meg, legger han til.

Til tross for sin unge alder har Lovren lenge vært et yndet navn blant fotballfans. Debuten for Kroatia kom tilbake i 2008 og han står nå bokført med 19 landskamper.

Klubbkarrieren startet i Dinamo Zagreb, før Lyon la åtte millioner euro på bordet for å sikre Lovrens tjenester i 2010. Der ble han i fire sesonger og vant den franske cupen i 2012.

- Årets kjøp?
Nå er han hentet inn for å tette et Southampton-forsvar som tidvis var svært åpent sist sesong. På fire kamper i høst har det kun blitt to baklengsmål på kystklubben.

- Han virker som en komplett midtstopper. Det har vært veldig artig å se han for Southampton så langt, sier Wikestad.

- Kan han bli årets kjøp?

- Ja, Lovren kan definitivt bli det om han fortsetter på denne måten, sier TV 2-kommentatoren.

Southampton står bokført med fem poeng etter de fire første kampene i høst. Klubben har vunnet én, tapt én og spilt to kamper uavgjort så langt.

Søndag tholdt Claus Lundekvams gamle klubb nullen for andre gang denne sesongen, da det ble målløst hjemme mot West Ham på St. Mary's. Lovren spilte hele kampen.