Fulham er ikke kjent for være laget som kaprer de største overskriftene, men under Roy Hodgsons ledelse har London-laget tatt enorme skritt. I fjor tok han Fulham til Europa for andre gang i historien, etter å ha løftet laget fra å være en nedrykkskandidat til en imponerende sjuendeplass i ligaen.

Frykter Hodgson-exit
Bereiste Hodgson, med halve Europa på sin CV, får det meste av æren for at the Cottagers igjen er et lag å regne med, men hvor lenge får de beholde 62-åringen? Ifølge Expressen er nemlig Fulham-sjefen høyaktuell for den svenske landslagsjobben. Det liker Erik Nevland (31) dårlig.

- Det ville være et kjempetap for Fulham.

- Det er han som har tatt oss dit vi er. Han er en utrolig dyktig trener, en perfeksjonist, som repeterer og repeterer ting på treningsfeltet, helt til det sitter i ryggmargen, sier Nevland til Nettavisen.

Ikke overrasket
Samtidig er ikke Fulham-spilleren sjokket over at Hodgson kan forsvinne til söta bror.

- Det hadde vært rart hvis han ikke hadde blitt koblet til en slik stilling.

- Gjør man en god jobb, så blir man også koblet til andre jobber. Slik er gamet, mener Nevland.

Selv er den gamle Viking-stjernen snart klar etter skaden han pådro seg mot CSKA for en måned siden. Noen plass i førsteelleveren venter han likevel ikke.

- Jeg er forberedt på at det er to mann som stiller foran meg i køen her, men jeg vil selvsagt spille så mye som mulig, avslutter Nevland.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her