Gå til sidens hovedinnhold

- Et kjempetap for Fulham

Roy Hodgson kan bli Sveriges neste landslagstrener. Det liker Erik Nevland dårlig.

Fulham er ikke kjent for være laget som kaprer de største overskriftene, men under Roy Hodgsons ledelse har London-laget tatt enorme skritt. I fjor tok han Fulham til Europa for andre gang i historien, etter å ha løftet laget fra å være en nedrykkskandidat til en imponerende sjuendeplass i ligaen.

Frykter Hodgson-exit
Bereiste Hodgson, med halve Europa på sin CV, får det meste av æren for at the Cottagers igjen er et lag å regne med, men hvor lenge får de beholde 62-åringen? Ifølge Expressen er nemlig Fulham-sjefen høyaktuell for den svenske landslagsjobben. Det liker Erik Nevland (31) dårlig.

- Det ville være et kjempetap for Fulham.

- Det er han som har tatt oss dit vi er. Han er en utrolig dyktig trener, en perfeksjonist, som repeterer og repeterer ting på treningsfeltet, helt til det sitter i ryggmargen, sier Nevland til Nettavisen.

Ikke overrasket
Samtidig er ikke Fulham-spilleren sjokket over at Hodgson kan forsvinne til söta bror.

- Det hadde vært rart hvis han ikke hadde blitt koblet til en slik stilling.

- Gjør man en god jobb, så blir man også koblet til andre jobber. Slik er gamet, mener Nevland.

Selv er den gamle Viking-stjernen snart klar etter skaden han pådro seg mot CSKA for en måned siden. Noen plass i førsteelleveren venter han likevel ikke.

- Jeg er forberedt på at det er to mann som stiller foran meg i køen her, men jeg vil selvsagt spille så mye som mulig, avslutter Nevland.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Kommentarer til denne saken