Luka Modric har vært tidvis strålende siden han kom til Tottenham og kroatens gode prestasjoner har blitt lagt merke til.

Flere klubber skal være interessert i midtbanemannens tjenester, deriblant Premier League-rivalene Manchester United og Chelsea.

- Et skambud
Spurs-manager Harry Redknapp kunne mandag avsløre at de blå fra London allerede har gjort et framstøt mot Modric, men at budet var langt fra godt nok.

- Summen overrasket meg. Det var et skambud. Om de skal komme med et bud, kom med et skikkelig bud, men 22 millioner pund er bare latterlig, sier han ifølge Sky Sports.

- Det er umulig for oss å sette en pris på ham. Han er en fantastisk spiller, fortsetter Redknapp.

Spurs-sjefen har tidligere uttalt at han ønsker å beholde alle sine stjernespillere og klubben har en målsetting om å kvalifisere seg for Champions League igjen.

Samtidig har Redknapp sett seg ut to-tre spillere han gjerne ser kommer inn porten på White Hart Lane og mener disse kan utgjøre den store forskjellen.

- Elsker Rossi
Manageren har også tro på at Modric kommer til å bli i londonklubben, selv om Tottenham ikke kan matche lønningene Chelsea og Manchester City kan tilby.

- Om en klubb kommer inn og vil doble, eller tredoble lønnen hans, da blir det vanskelig for Luka, sier Redknapp.

- Vi har ambisjoner og selv om vi ikke kan måle oss med Chelsea, City eller United, så har vi likevel troen på at vi kan gjøre det bra på overgangsmarkedet i sommer, sier han.

En av spillerne Redknapp skal være interessert i å hente til London, er Villarreal-spissen Giuseppe Rossi.

- Jeg elsker Rossi. Jeg mener han er en klassespiller. Han er smart, rask i beina, kan holde på ballen og kan score mål, sier manageren.

- Vi prøvde å kjøpe ham i fjor og hadde et bud inne på 18 millioner pund. Slik ting har utviklet seg nå, virker det som småpenger nå, avslutter Redknapp.

HTML EMBED