Gå til sidens hovedinnhold

- Et tegn på at RBK er på vei ned

Klanen lar seg ikke irritere over at Daniel Fredheim Holm er på vei til Rosenborg.

Daniel Fredheim Holm var en sentral brikke for Vålerenga i mange år, og kunne også feire seriegull med klubben i 2005.

De siste par årene har han slitt med skade i danske Aalborg, men nå er han på vei hjem. Ikke til Vålerenga, men til Tippeligaen og Rosenborg.

Uten at hans forrige fans bekymrer seg over det.

Ingen trussel
- Er ikke dette bare et tegn på at Rosenborg er på vei ned, da, halvt konstaterer, halvt spør Klanen-talsmann Christian Kjellsen da Nettavisen snakker med ham.

- Daniel Fredheim Holm slo jo aldri ordentlig til, og det har ikke fungert i Danmark, heller. Nå mister vel Rosenborg han rumpeplukkeren Annan også, og så må de altså til Midtjylland eller noe sånt for å finne nye spillere. Det er helt greit for oss, fortsetter han.

Klanens tro på gull har i alle fall ikke minsket i løpet av tirsdagen.

- Selvfølgelig ikke. Vi må gå for gull i år. Vi er jo fantastisk gode når det fungerer. Vi har funnet oppskriften. Det handler bare om å slippe den type kamper som det ble mot Hønefoss hjemme og borte i fjor. Vi må rett og slett slippe utur. Hever vi samtidig det dårligste nivået så..., sier Kjellsen drømmende.

Ønskelista
Han lar det skinne gjennom at han ikke har særlig tro på de andre norske storlagene, heller.

- Molde? Tenk hvor drit dårlig de var i fjor, da? Da holder det ikke med to nye spillere og Ole Gunnar Solskjær. Alt kan selvsagt skje, men jeg ser ikke på Molde som noen klar gullkandidat.

- Viking? Man sier jo hvert år at de kommer, men de er i ferd med å bli nye Bergen - at alt alltid går i dass.

- Brann? Jeg tror vi kommer til en ny periode nå hvor Brann rykker opp og ned annenhvert år. Hadde ikke det vært gøy, da?

- Lillestrøm? Vi håper alltid at de rykker ned. Det som irriterer mest med dem er jo at de har vært lengst oppe av alle Tippeliga-lag nå, sier Klanen-talsmannen.

Og skulle ønskene gå i oppfyllelse, så overlever han også én sesong uten bortekamper i Bergen og på Åråsen - selv om det kan være artig i seg selv.

- Hvis det er prisen vi må betale - å gå glipp av de to bortekampene et år - så skulle jeg nok greid å leve fint med det også, humrer Kjellsen.

Kommentarer til denne saken