Gå til sidens hovedinnhold

Etterlyser mystisk voldtekts-helt

Han reddet kvinnen fra voldtektsmannens klør. Nå er han sporløst forsvunnet.

(iOslo.no) - Han har fortsatt ikke meldt seg, og vi er svært interessert i å komme i kontakt med ham, sier politinspektør Terje Kristiansen til iOslo.no.

Mannen, som bare har blitt beskrevet som en nordmann i mørke klær, kom til og slo til den etterlyste gjerningsmannen da en kvinne i 40-årene ble angrepet.

Mannen er en av få som har sett gjerningsmannens ansikt, og kan ha informasjon som kan lede til en rask pågripelse.

Har fått 50 tips
Mandag kveld gjennomførte politiet en rundspørring i området rundt der de tre overfallen fant sted. Foreløpig har det kommet inn cirka 50 tips, men ingen av de spurte har sett optrinnet.

- Vi er godt fornøyd med responsen, men det ser ikke ut til at vi har truffet på noe øyenvitner foreløpig, sier Kristiansen.

Nå jobbes det knallhardt med å gå gjennom materialet fra overvåkningskameraene som kan ha fanget opp overgrepsmannen. Foreløpig har heller ikke dette arbeidet båret noen frukter.

Jobber med tegning
I dag jobber politiet med å fremskaffe en fantomtegning av gjerningsmannen, men foreløpig er ikke denne klar.

- Vi kan ikke si med sikkerhet når den kommer til å være klar. Kanskje i ettermiddag, eller i morgen formiddag. Vi håper at den er ferdig så snart som mulig, for offentliggjøringen av slike tegninger bruker å gi mange tips, sier han.

Les flere saker på iOslo.no.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka