Sportspills meny torsdag
V4 Gävle: Lunsjen er servert

Lunsjtrav Drammen: Power i lunsjen
Oddstips: Nå ryker Newcastle

Det spilles fire kvartfinaler i Europa League i kveld, med returoppgjør neste torsdag. Her er siste nytt om fraværsituasjonen i lagene.

Benfica
Eduardo Salvio (m/a) er eneste fravær.

Manager Jorge Jesus har kun luksusproblemer med laguttaket denne gangen. Lima, nylig innkjøpt fra Sporting Braga, erstattet Salvio sist og scoret hat-trick da, og er en sannsynlig erstatter i kveld.

Newcastle
Tiote (m), Haidara (f), Debuchy (f), Ben Arfa (m), Coloccini (f), Vuckic (m), Gouffran (m) og Ryan Taylor (f) er trolig ute for Newcastle av diverse årsaker.

Målvakt Tim Krul er tilbake etter syv kampers skadefravær, og kan eventuelt erstatte Rob Elliot. Santon (f) har også vært ute med skade, men er med i troppen. Dessuten er Williamson (f), som har spilt lite denne sesongen, og den lovende tenåringen Adam Campbell (m/a) med i troppen.

Manager Pardew sier overlevelse i Premier League er viktigere enn suksess i Europa League.

Chelsea
Ashley Cole (f), Cahill (f) og Romeu (m) er ute. Demba Ba (a) er cup-tied.

Det er forventet at manager Benitez roterer i laget nå som kampene kommer tett som hagl. Mulige endringer i dag er Terry og Bertrand inn i forsvarsrekka, og Torres inn som spiss i Bas fravær, og Moses kan få sjansen på midten.

Rubin Kazan
Russerne har skadefritt lag.

Trener Kurban Berdyev kan bli fristet til å bruke Bribas Natkho (a) fra start, israeleren imponerte på landslaget nylig.

Fenerbahce
Emre Belözoglu (m) er eneste sikre fravær, mens det er usikkert om Mehmet Topal (m) og Salih Ucan (m) blir klare.

Lazio
Cavanda (f), Andre Dias (f), Konko (f), Pereirinha (m), Brocchi (m), Zarate (a), Floccari (a) og Saha (a) er ikke med i Lazios tropp. Av disse er Dias, Konko og Floccari de mest sentrale fraværene, resten hadde neppe startet uansett. Klose (a) er tilbake fra sin langvarige skade, Mauri (m) er også tilbake. Begge kan tenkes å starte på benken, men komme innpå etter hvert.

Tottenham
Defoe (a) er ny på skadelisten, han er ute i rundt 10 dager med en muskelskade. Det betyr trolig at Adebayor starter som ensom spiss. Fra før er Kaboul (f) og Sandro (m) ute. Hugo Lloris (k) er bra etter en skade, men det har gjerne vært Brad Friedel som har stått i mål i Europa League.

Manager Villas-Boas sier til Teamtalk at det er viktigere å kvalifisere seg for Champions League enn å vinne Europa League. Søndag spiller Tottenham en viktig hjemmekamp mot Everton.

Basel
Jevtic (m) og David Degen (m) er ute med skader. Marcelo Diaz (m), Philipp Degen (f) og Park Joo-Ho (f) er suspendert. Bobadilla (a) er tilbake.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');