Innrømmelsen kom under mandagens gruppeledermøte i Fredrikstad. Ordføreren tok selvkritikk for sin klønete håndtering av saken, skriver Fredriksstad Blad.

– Hovedbudskapet hennes var at hun tok selvkritikk på at hun hadde håndtert saken klønete. Og at hun hadde skaffet seg problemer ved å ikke være klar og presis i sine formuleringer. Hun gjentok at hun ikke kjenner seg igjen i bildet, og at hun ikke har hatt noe med Bandidos eller andre MC-organisasjoner å gjøre. Hun sa hun følte seg presset av media, sier Senterpartiets Hans Ek til avisen.

På møtet skal Ek selv ha oppfordret ordføreren til å legge fram originalbildet, slik at det kunne legges fram som bevis på at bildet er manipulert. Dette ønsket ordføreren ikke.

Hun skal heller ikke ha hatt lyst til å bringe Torgrim Nordberg videre inn i saken, fordi hun syntes synd på ham, ifølge Ek. Flere i forsamlingen skal ha oppfordret henne til å anmelde Nordberg, noe hun holdt fast på ikke å gjøre.

Ek forteller at samtlige gruppeledere var til stede under møtet, og han tror derfor ikke at saken vil bli tatt opp i bystyret førstkommende torsdag.