Gå til sidens hovedinnhold

Everton jager CL-plass

Bør ta West Bromwich selv på bortebane. Sjekk dagens oddstips.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Mandagens oddsprogram består i hovedsak av diverse fotballkamper fra ulike ligaer og svensk og amerikansk hockey.

Dagens spill
West Bromwich - Everton B, 2,10
Det er alltid vanskelig å spille imot et lag med ny manager, men jeg tror West Bromwich får det tøft selv om Pepe Mel nå sitter ved roret.

Gjorde en defensivt godkjent innsats mot Southampton sist (0–1), men var tannløse offensivt. Scoret riktignok tre mål mot West Ham nylig, man de møtte man en sørgelig backlinje. Mot Newcastle kom det ingen spillemål, og man måtte ha straffe for å få ballen i nettet.

Victor Anichebe og Stephane Sessegnon (som viser en viss klasse) er usikre.

Everton har bare tapt én av sine siste 14 kamper. Den kom mot Sunderland, da man ble tvunget til å spille med ti mann i ca 70 minutter. Selv da fortjente laget poeng – hadde 20 avslutninger. Spille med stor selvtillit om dagen og tørr å holde ballen i laget selv på bortebane.

Har styrket angrepet med Aiden McGeady, som går rett inn i troppen. Ross Barkley er ute med brukket tå.

West Brom kommer til å selge seg dyrt, men det er tvilsomt om de har gode nok ferdigheter til å ta poeng fra Everton som er påjakt etter den gjeve fjerdeplassen som gir CL-kvalik. Jeg blir ikke overrasket om dette ender med en snau borteseier.

Klikk her for å spille B til 2,10 i odds

Dagens langskudd
Asplöven - Troja-Ljungby, U 4,10
Troja/Ljungby har hevet spillet sitt i det siste og kriger bra. Har likevel ikke fått uttellingen man har fortjent før Björklöven ble slått 6-1 sist.

Victor Amnér er blitt skadet, ellers er det ingen nye problemer. Resultatmessig har det gått dårlig mot Asplöven tidligere i sesongen ((0–4, 0–4 och 3–4), men spillemessig har det vært nokså jevnt. Kommer nå med forsterket selvtillit, og poengsjansene er bedre enn det oddsen viser.

- Troja er egentlig et bra lag, men har hatt litt stang ut i det siste, sier Asplövens trener Per Kenttä.

Ingen store endringer i formasjonene er ventet, men laget tas først ut senere på dagen. Lagkaptein Martin Hellgren er usikker.

Jeg ville helst ha spilt UB i denne kampen, men det objektet er ikke tilgjengelig. Dermed er U til 4,10 mest aktuelt.

Här har det blivit lite väl stort överslag på oddsen. Hade helst velat UB-gardera, men valet faller tillslut på U, till 4,10.

Klikk her for å spille U til 4,10 i odds (objektet må kombineres)

Kommentarer til denne saken